Ön is észrevette, hogy egy csomó hasonlóság van a mostani villalakók és a korábbiak között? Ha még nem esett volna le, íme öt-öt szereplő, ezek az ikertornyok akár testvérek is lehetnének. 

Fanni és Éva

Alapvetően a VV7 és a VV4 játékosai mostanra már nem hasonlítanak egymásra, de amikor Baukó Éva még a vilában lakott, ugyanolyan hatalmas, göndör sörénnyel rendelkezett, mint most Fannika. A két csaj ráadásul ugyanolyan mozdulattal igazgatta a kócos haját, amit VV Éva ma már bőszen vasalgat. 

Zsuzsa és Nádai Anikó

Külső jegyekben nagy a hasonlóság a Kiskun Krónika műsorvezetője és Nádai Anikó között is, törékeny, fekete csinibaba mindkettő. Bónusz, hogy Zsu és Anikó is küzd a frizurájával rendesen, egyiküket sem áldotta meg a természet dús hajkoronával, és egyikük sem tud ezzel a hiányossággal mit kezdeni. 

Dennis és Gergő

A komisz kéménytechnikus és a VV5 alfahímje között az a hasonlóság, hogy voltaképp mindketten a Való világ villa alfahímjei. Persze mindamellett, hogy Dennis azonnal Fannika testápolója lett, Gergő pedig Seherezádé fejét csavarta el pillanatok alatt, külsőségekben is hajaznak egymásra, főleg borostásan. 

Dóri és Szandika

Bár a VV7 női lakóinak érthetetlen okokból az a meggyőződése, hogy Dóri a legszebb közülük, szerencsére ezt a Velvet olvasói is másképp látják. A playmate arca a drogoktól és a plasztikai beavatkozásoktól szét van esve, alig van jobb helyzetben, mint a VV4-ben szereplő Szandika, aki legalább bevállaltan műnőként került be a műsorba. 

Laci és Béci

A baltaarcú sofőr és Rácz Béla karakterének hasonlósága is elég szembetűnő, ráadásul mindketten hihetetlen módon tudnak üres tekintettel bambulni.