1. Szelfi az Oscar-gálán

Ellen DeGeneres posztolt a Twitterre egy szelfit az Oscar-gáláról, amiről ugyan később kiderült, hogy csak reklámfogás volt, de tökéletes fotó lett. Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Julia Roberts és még Kevin Spacey is vigyorog a háttérben. Ez a kép lett a Twitter legnépszerűbb posztja 2014-ben.

2. Erzsébet királynő photobombja

II. Erzsébet a Nemzetközösségi Játékokon vett részt, és épp elsétált, amikor két ausztrál hokijátékos szelfizett. Nem ez az első szelfi, amin brit uralkodó látható, de ez a kép eléggé népszerű volt.

Aaaahhh the Queen photo-bombed our selfie @chookieperis3 #royalty #queenie *#onceinalifetime @auscomgames

A photo posted by Jayde Taylor (@jaydetaylor) on

3. Kim  Kardashian seggszelfije

Kim Kardashian segge nélkül nem lehetett megúszni ezt az évet, a reality királynő ráadásul szelfit is készített méretes hátsójáról. A kép arról lett ismert, hogy photoshopolta, karcsúsított valamit magán, legalábbis az árnyékok eltolódásából erre lehet következtetni.

*

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

4. Thelma és Louise szelfije ma

A Thelma és Louise főszereplői a film készítése után 23 évvel szelfiztek, az internet pedig szinte felrobbant a képtől, annyira imádták a követők. Szelfi akkor és most, ennyit posztolt a Facebookra Susan Sarandon.

5. Smink nélküli szelfik

A celebnők smink nélküli szelfijei is elárasztották az internetet, a hírességek így mutatták meg, hogy ők is csak emberek. A nomakeup hashtaggel elátott szelfikkel a hazai celebnők is boldogították a rajongóikat.

#nightnight

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Madonna szelfikkel büntet mindenkit

Madonna az idő haladtával egyre inkább elveszti a kontrollt, és igyekszik felvenni a versenyt a fiatalabb korosztállyal. Ez nem mindig jön össze, és több rettenetes szelfit is posztolt önmagáról.

#imdone

A photo posted by Madonna (@madonna) on

+ 1

Szegény halottak sem maradtak ki a szelfizésből az idei évben. A hírek szerint az eszméletlen Joan Riversszel szelfizett az orvosa, a humorista rutinműtét miatt feküdt a műtőasztalon, azonban a hangszálműtét közben komplikációk merültek fel, és – feltehetően az orvos rossz döntéseinek sorozata miatt  Joan Rivers 81 éves korában elhunyt.

2014-ben olyan ember is akadt, aki viccesnek találta azt, hogy lopott hullával készítsen szelfit a kocsiban. A képről később bebizonyosodott, hogy kamu, a nő valójában egy bábu, de a Redditezők nagyja kiakadt a fotón.