Ki tudja, miért, de akadnak olyan nők, akik már rég túl vannak a harmadik X-en, mégis úgy festenek, mint 20-as éveik elején. Nyilván a genetika felelős az egészért, de ettől még nem igazságos. 

Jessica Alba

A 33 éves színésznő a tinik tinije. Egyszerűen megállt az öregedésben, nem jutott tovább 20 éves koránál. Már kétgyerekes anyuka, de még mindig egészen nyugodtan játszhatna gimis szerepeket. Állítólag az a titka, hogy leteszi a villát, amikor tele van és súlyzóval edz, de kötve hisszük, hogy csak ennyi kell. Nem nagyon értjük az Alba-genetikát, simán lehet, hogy 60 évesen sem lesz ránc az arcán, és lányait nézik majd az ő anyjának. Várjuk a pillanatot. 

Kate Hudson

Kate Hudson valamit nagyon tud, mert ahelyett, hogy lerobbanna, ő az évek múlásával egyre jobban és jobban néz ki. Nem elég, hogy nem öregszik, de dögösebb, mint 10 évvel ezelőtt. Kattintson, és nézze meg a különbséget régi önmaga és a mostani között, már ha talál. 

Reese Witherspoon

Witherspoon már lassan 40 éves, mégsem néz ki többnek 28-nál. Akár újra eljátszhatná Doktor Szöszit, elhinnénk neki. Vagy majd egyszerre, hirtelen öregszik meg a 38 éves színésznő? Simán lehet, hogy egy reggel úgy ébred, hogy az összes jogos ránc végre megjelenik az arcán, és korának megfelelően fest majd. 

Gwen Stefani

Az énekesnő negyvenöt éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Február 28-án született meg harmadik gyereke, és még mindig letagadhatna egy jó 10 évet. Dögös, és kész, ha már nem is tűnik éppen tininek. Fiatal harmincasnak annál inkább.

Zooey Deschanel

Dr. Csont húga, Zooey Deschanel szintén a babaarcú celebek közé tartozik. Ön elhiszi, hogy már 34 éves? Pedig annyi. Mi se értjük. Ha végigpörgeti a galériát, azt is megnézheti, hogy nézett ki a 20-as éveiben. Vicces lesz.