Magához tért és jobban van Hujber Ferenc, de továbbra is az intenzív osztályon ápolják, tudta meg a Blikk feleségétől, Tölgyesi-Khell Cynthiától. A színészt szilveszter éjszakáján szállították be a Nyírő Gyula kórházba, ahol hét végéig az életéért küzdött.

„Hála istennek, már van javulás. Feri jobban van, magához tért, de még kardiológiai kivizsgálásra lesz szükség. Reméljük, hogy pár napon belül kikerül az intenzív osztályról, sőt talán a jövő héten már haza is jöhet" - mondta a lapnak Hujber felesége, aki a rosszullét okáról is beszélt.

„Igazság szerint az összeomlás oka összetett. Mint kiderült: kimerültség, stressz, gyenge immunrendszer és szívprobléma egyszerre. Ferinek emellett nagyon magas a vérnyomása, amit ezek szerint elhanyagolt. Ezért is lesz szükség a további szív-és érrendszeri vizsgálatokra, mert be kell állítani a normális vérnyomást."

Tölgyesi-Khell Cynthia elmondása szerint férjének most éppen nincs beültetve az alkoholelvonást segítő kapszulája, amelyre, ha ivott volna, hasonló tüneteket produkál a szervezet.