Könnyeden indult és súlyosan fejeződött be a Való Világ napi összefoglalója szombaton: állatos baromkodással kezdtünk és egy gyászhírrel végeztünk, VV Edina elvesztette a nagyapját.

Változatlanul tart az állatos hét, amiben Zsuzsa az állatok királya, van trónja meg koronája, de rohadtul nem tud rendet tartani, főleg mert a Dani-Edina tengely lázadozik ellene. Dennis eddig nem a nagy eszéről volt híres, de most kitalálta, hogy Zsuzsának a háttérbe kéne vonulnia, Macit pedig előretolnia végrehajtónak. Maciból kancellár lett, Daniék meg örültek, mint majom a farkának, sikerült a palotaforradalom. Zsuzsa így összegzett:

addig nem bomlik fel a királyág, amíg vannak olyan emberek a szavannán, akik ezt segítik.

Maci nem szarral gurigázott, egyből szórni kezdte a büntetéseket, miközben Fannit meglovagolta a korábban leribancozott Edina. Dennis szexpartnere ugyanis súllyal akart guggolni, olyan meg nincs sok a villában, csak Edina, aki jó volt erre a szerepre. Miközben ment a gyakorlatozás, mindkét lány higgadtan közölte, mennyire utálja a másikat. Nincs az a jelenet, ami jobban összefoglalhatta volna a valóságshow-k lényegét.

Edinát a nap folyamán behívták a riportszobába, mindenki tudta egyből, hogy baj van. A lány édesanyja jelentkezett be, egyből közölte, hogy „tata meghalt", majd szomorú jelenetek sora jött. Edina nem adta fel a játékot, holott profilján azt írta, akkor tenne ilyet, ha valami történne a szeretteivel. Miközben mindenki vigasztalni próbálta, szerencsétlen lány így kiáltott fel:

Faszom kivan, hogy mindenki meghal körülöttem.