Még mindig nincs szexibb villalakó Nádai Anikónál - ez derült ki a Velvet olvasóinak szavazatai alapján. A nagy kérdést még tavaly decemberben tettük fel, azok után, hogy VV Anikó toronymagasan leverte az előző hat széria nőit szépségben. (Halkan megjegyeznénk, hogy Nádai jött ki győztesként az Éjjel-nappal Budapest csajai közül is.) Az exvillalakóra legutóbb majdnem kétszer annyira voksoltak, mint VV Zsuzsára, akit az olvasók a hetedik széria legszexibb nőjének tartanak

"Szeretném megköszönni, nagyon jól esik, hogy engem tartanak a Velvet olvasói a legjobb nőnek" - mondta megkeresésünkre Nádai Anikó. "Még csak azt sem lehet mondani, hogy ez azért van, mert sosem láttak még rossz passzban. Az önbizalmam persze, hogy növeli, de tisztában vagyok az adottságaimmal.

Valószínűleg más ilyen jellegű versenyen labdába se rúgnék"

- szerénykedett az Éjjel-nappal Budapest sorozatszínésze, aki úgy érzi, nem azt a típust képviseli, aki sokat készülődik a tükör előtt, bár nagyon tudja zavarni, ha nem érzi ezer százalékosnak magát a bőrében. Hozzátette, az orra az, amivel a legkevésbé elégedett.