Tavaly ilyenkor a Velvet olvasóinak szavazatai alapján kiderült, hogy az első hat széria női villalakóit tekintve toronymagasan Nádai Anikó a legjobb nő. Az igazat megvallva az eredményt sejtettük is annak idején, most viszont kissé elbizonytalanodtunk. A VV7-ben ugyanis két olyan csaj is van, akik közel annyira szexik, mint a Rosszkislányként befutott exvillalakó. 

A novemberi szavazás szerint - annak ellenére, hogy a mostani női szereplők Dórit tartják a legszebbnek - a playmate rosszabb helyen végzett, mint Edina, akire Fanni azt mondta, zacskós feje van (vagyis ronda). Érdemes ezen kicsit elgondolkodni, talán ez azt is jelenti, hogy még mindig nagyobb értékkel bírnak a természetes nők, mint a műanyagok. A legtöbb szavazatot Zsu kapta, aki akár Nádai Anikó húga is lehetne, a második helyen pedig Fannika végzett. 

Ki a jobb nő?

Érdekes eredmény lenne, ha bármelyik is überelné a VV-királynőt: ha Zsu jönne ki győztesként, az azt jelentené, hogy a nézők ugyanazt a karaktert részesítik előnyben, csak fiatalabb és affektálás-mentesebb kiadásban. Ha pedig Fannit találják jobb csajnak a voksolók, akkor a VV7 lakója már többszörösen is rekordot fog dönteni, hiszen eddig ő a VV-történelem leghamarabb megdugott nője, mindemellett pedig a legostobább villalakónak járó kitüntetést is bezsebelte már tőlünk