2015 januárja egész erősen indul, ugyanis kiderült, hogy Kapócs Zsóka és Habony Árpád rövid ideig tartó házassága igazából nem is tartott olyan rövid ideig, mivel még mindig tart.

Az alábbiakban megtudhatja, hogy jutott el idáig a szépségkirálynőből orrplasztikával színésznővé vált Kapócs és a Fidesz főtanácsadója, és ön is újra átélheti egy négy éven át tartó se veled-se nélküled kapcsolat igazán romantikus pillanatait.

2011. január

Úgy tudni, hogy Kapócs Zsókát és Orbán Viktor furcsa problémakezelési módszereket alkalmazó tanácsadóját, az egykori koronaőr Habony Árpádot Rogán Antal születésnapján mutatták be egymásnak.

2011 tavasza

Kiderült, hogy Kapócs tényleg összejött Habony Árpáddal, és ezt nem is tagadták:

Köszönöm a kérdéseteket, igen, együtt vagyunk, és boldogok vagyunk. A magánéletemet viszont továbbra sem szeretném a nyilvánosság előtt élni.

2012. november

Kapócs Zsóka Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, hogy majdnem két év után szakítottak Habony Árpáddal.

Itt van az akkori posztja, módosítás nélkül:

Kedves barataim! Megjelent egy cikk a blikkben ,hogy a parommal szakitottunk! A hir igaz! Csak a kapcsolatnak en vetettem veget,hiszen nem mukodott!Arpad kisfiaval tokeletesen kijottem! A cikk buszkesegbol irodott, a tudtom nelkul ,hogy Habony Arpad neven ne essen csorba! Ennyit szerettem volna hozza fuzni! Es a maganeletemrol tovabbra sem kivanok nyilatkozni! Megerteseteket koszonom...Sajnos az igazsag erzetemet bantja ez az oriasi hazugsag ,ezert jutottam el idaig ,hogy akar ennyit is megosszak a kulvilaggal!Az en lelkem tiszta! Sajnalom ,hogy ilyen eszkozokhoz kell embereknek nyulniuk!Nem hittem volna ,hogy ekkorat fogok csalodni abban az emberben akit szerettem! legyen szep napotok!

2012. december

Két héttel a szakítás után azt lehetett olvasni, hogy Habony és Kapócs kibékültek, Habony ugyanis részt vett Kapócs Elisabeth című darabjának premierjén.

2013 tavasza

Szerencsére tényleg győzött a szerelem: az olvasónk által töpszlinek nevezett Habony újra kibékülhetett Kapócs Zsókával, ugyanis együtt ebédeltek a Déryné bisztróban, és látszólag nagyon szerették egymást.

2014. január

Kerek egy évig az égvilágon semmit nem lehetett tudni arról, hogy mi van Habony Árpád és Kapócs Zsóka közt, aztán 2014. április 9-én jött a hír, hogy a pár 2014 januárjában összeházasodott.

A nagyon rejtélyes esküvőt a Városligeti Műjégpályán tartották. Azért volt nagyon rejtélyes, mert a meghívottak közül sokan állítólag nem is tudták, hogy egy lagzin vannak, azt hitték, hogy Kapócs Zsóka születésnapját ünneplik.

2014. április 9.

És ugyanazzon a napon, mikor végre egy fél ország örvendezhetett annak, hogy a plasztikázott orrú színésznő és Orbán garázdaságért elítélt tanácsadója összekötötték életüket, kiderült, hogy

máris válnak.

Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötesemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben! Ennyit szerettem volna tudatni a magánéletemről, kérem a sajtó munkatársait, ne keressenek ez ügyben, több mondanivalóm nincs! Habony Zsóka"

– írta akkor Facebook-oldalára Kapócs, aki a válás bejelentésének ellenére még büszkén Habony Zsókaként írta alá a posztot.

2014. áprilisának vége

Habonyt egy másik nővel látták.

Méghozzá nem is itthon, hanem Rómában.

2014. nyara

Kapócs Zsóka rövidre vágatta haját, majd világkörüli útra indult: pózolt Washingtonban a Capitoliumnál, megjárta a Niagara-vízesést, és még egy buffalói kaszinóban is szórakozott. Aztán elment Szingapúrba is, és mikor azt is megunta, a Balatonon barnult tovább.

Később kiderült, valószínűleg azért utazott ennyit, mert leszerződött egy utazási irodával.

2015. január

A Bors hozta le az óriási brékinget, miszerint Kapócs Zsóka papíron még Habony Zsóka, ugyanis még mindig nem sikerült elválnia a Fidesz titokzatos, rejtőzködő és drága táskákat lóbáló tanácsadójától.

Méghozzá azért, mert Habony az eddigi két válóper alatt is valahol rejtőzködött.

Kapócs nem nyilatkozott, ügyvédje pedig nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt.

A konklúzió:

Kommentálná? A Facebookon tegye!