Mi ez?

Jó napot kívánok, ez itt a Velvet hetente jelentkező hetilapszemléje, amelyben megnézzük, hogy a Story, a Best és a Hot! magazinok szerint mi történt az elmúlt héten a világban. A múlt heti epizódot itt olvashatja el, az összeset itt.

Hot!

Keresztes Ildikó plasztikáztatta a hasát, de nem ez az érdekes a róla szóló cikkben, hanem hogy egyik fellépésén „a hasát, fenekét és popsiját” is láttatva tornázott a levegőben. A kezelésről videót itt láthat, remélem, legalább ezért ingyen volt.

Ördög Nóra már nem úgy néz ki, mint 2003-ban. Vannak ezzel így egy páran.

Istenbizony nem akarom cseszegetni Hujber Ferencet, de elég vicceset mondott róla a felesége nagypapája: „azt is elmondta, hogy egy leszoktatóprogram keretein belül kapszulát ültettek be neki. Szerintünk azóta még furcsábban videlkedik”. Többet nem idéznénk a cikkből, mivel ő maga nem szólal meg benne.

Csonka András még nem mondott le a gyerekekről. Ne is, néha csalódást okoznak, de alapvetően tök jó fejek.

Azt írják, Szabó Zsófi elszerette Horváth Éva pasiját, amire Szabó Zsófi azt mondta, hogy nem, Horváth Éva meg nem mondott semmit.

Kerényi Miklós Gáborék családjában „a tehetség generációról generációra öröklődik”, gondolom, ezzel azt akarják mondani, hogy senki sem marad ki belőle, ami igazán örömteli.

Pachmann Péter nem tétlenkedett az elmúlt évben, bár a nagy titkolózás közepette kicsit nehéz követni, hogy mikor házasodott és jött össze kivel. Mindenesetre most éppen a harmadik házasságát fogyasztja, és tavasszal lánya születik. Egy bennfentes szerint.

Megőrülnek: Nyertes Zsuzsa sajátos okból megy férjhez 21 éves lánya apjához. Övé a szó. „Ez a papír most is csak azért lett fontos, mert kiderült, hogy bűnben élek! [...] Ezzel pedig egy pap szembesített, amikor a húgom unszolására felkerestem azzal, hogy gyónni szeretnék. Azt mondta, feleslegesen tenném, hiszen másnap már megint úgy ébrednék, hogy bűnt követtem el, mivel vadházasságban élek a párommal. Hogy ne kelljen mindennap ezzel a tudattal élnem, úgy döntöttünk Attilával, hogy összeházasodunk.”

A lap szerint Arnold Schwarzenegger ultimátumot adott a fiának, hogy kitagadja, ha nem szakít Miley Cyrusszel :DDD

Vajna Tímea vastag kabátot vesz fel, ha hideg van, hát nagyon szépen köszönjük.

Story

Innen értesültünk Liluék válásáról, amit azóta a műsorvezető az interneteknek megerősített, viszont nem részletezett. De nagyjából minden, ami a cikkben szerepel, feltételes módban van, úgyhogy közlését mellőzzük.

Sándor Anikó életvezetési segítő megfejtette Ördög Nóra titkát: sokat dolgozott, és amikor nem volt boldog, elkezdett mást csinálni. Holnaptól én is életvezetési segítő leszek!

Dobó Kata Anger Zsoltot szereti, a lap ezért arról elmélkedik, hogy vajon boldogok lesznek-e.

Dukai Regina kedvence a sárgaborsófőzelék.

Feke Pál édesapja akkortájt hunyt el, amikor a Rising Star című tévéműsorban fia zsűritagként dolgozni kezdett.

Zelinka Ildikó, az MTVA sportriportere a GöncziGáborÉsASmileZenekar szaxofonosával, Dixie-vel él.

Kembe Sorelt annyira nem fizették meg a Jóban rosszbanban (igen, ilyen hülye címet), hogy kénytelen volt otthagyni, mert  a családját is el kell tartani valamiből. Ezentúl egy rendezvényszervező cégnél dolgozik

NÉGYoldalas összeállításban mutatják be, ki kivel volt együtt, szexelt, vagy lett hírbe hozva  a magyar celebvilágban. Eszerint Zimány Linda V-Tech Kefirnek adta a szüzességét, Debreczeni Zita pedig Gianni Annonival jár.

Úristen, van még két oldal, ebből kiderül, hogy Zalatnay Sarolta exfiúja, Márton Csaba és Gór Nagy Mária között „volt ugyan szerelem, bár akadt, aki mást állított”.

Németh Lajos volt általános iskolájában a legjobb rúdmászó.

Best

Galla Miklós tíz évesen elszökött otthonról, hogy megnézhesse Márkus Lászlót a Madách Kamarában.

Gombos Edina szép kiejtésére egy – bréking – szépkiejtési versenyen figyeltek fel.

Baronits Gábor Sydney van den Bosch-sal jár, aki tavaly Miss Earth Hungary.

Kommentálná? A Facebookon tegye!