Összegyűjtöttük azokat az éjjeli pillangókat, akik ilyen-olyan okok miatt folyamatosan címlapon voltak idén. Szavazatával döntse el, ki legyen a 2014-es év legjobb erotikus munkása! 5 pontot adjon kedvencének!

Aleska Diamond

Az expornós elég termékeny évet tudhat a háta mögött: bár februárban kiderült, hogy hiába fújt az iparban visszavonulót, a korábban aláírt szerződéseinek még eleget kell tenni, megindult celebesedése a nempornó szakmában is.  Egyik pillanatról a másikra tele lettek vele az újságok, magazinműsorok, és mindenit az foglalkoztatott, ki ez a hirtelen a semmiből előbukkanó nő. Aleska Diamond végül a dzsungelban landolt, ahol többek között olyan ismert nevekkel került a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorba, mint Bárdos András. A pornós szelfizett is a televízióssal,  hát lehet ennél feljebb? 

Bonnie Rotten

Augusztusban elég volt csak megemlíteni Bonnie Rottent, az olasz származású pornószínésznő a nemzetközi médiában is címlapokra került. A pókhálós mellű művésznő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy teljesen meztelenül vitte véghez a jegesvödrös akciót.  Rottenra egy berlini székhelyű cég is felfigyelt 2014-ben: négy különböző stílusú babát gyártottak, amit a pornósról mintáztak. 

Kelemen Anna

Sok tekintetben Kelemen Anna éve is 2014. A celebő hét év kihagyás után februárban érezte azt, hogy hosszú idő után újra hallatnia kell magáról. A Frizbiben mesélt először kokainozásairól, majd az Édes életben láthatták a nézők hisztijeit és affektálását. Bár a műsorral elég jól kereshetett, profilja ismét megjelent a szexhirdetésekben, amit Kelemen nem is tagadott, kurválkodását pedig azzal magyarázta, hogy az új könyvéhez gyűjt anyagokat, vagyis tanulmányozza a férfiak viselkedését. A műremek meg is jelent, amit úgy tudtunk jellemezni, hogy az expornós úgy ír a dugásról, hogy az embernek elmegy a szextől a kedve

Mészáros Dóra

Mészáros Dóra menő és kész. Az expornóst 2014-ben a Lánchíd előtti Alagút tetején fotózták félmeztelenül, csodálatosabbnál csodálatosabb szelfik készültek róla a négyes metrónál, de ez még mind semmi: mellei külön sorozatot kaptak a Facebookon. A sok meztelenkedés miatt valaki megint felnyomta a közösségi oldalon, de Mészáros minden bizonnyal nem azért szomorodott el annyira, hogy sírásig fajuljon a dolog. Ő amúgy még a könnyekből is tud hasznot húzni, talán az első celebnő volt itthon, aki sírós fotót posztolt

Monique Covet

A szintén prostituáltként dolgozó Monique Covet megnyilvánulásaira néha nem találunk szavakat. Nehéz lenne kiemelni, hogy mik voltak a legzseniálisabb fotói a Facebookon, úgyhogy ide kattintva mazsolázgathaz közöttük. Egy biztos: Covetnek sem kell a szomszédba mennie egy-egy jól beállított fotóért és figyelemfelkeltésért.