A következő két napban kiderül, felépülhet-e Whitney Houston lánya, akinek élettelen testére a fürdőkádban találtak rá, majd újraélesztés után kórházba szállították – derült ki abból a közleményből, amelyet Bobbi Kristina Brown családja adott ki.

A NY Daily News azt írja, a továbbra is kómában lévő Brown az életéért harcol, közvetlen családja pedig folyamatosan vele van. „Köszönjük az imáitokat, jókívánságaitokat, és jóleső a folyamatos támogatásotok” – üzenték.

Sammy Tawil, a család egyik barátja azt mondta a lapnak, „csak imádkozhatunk. Azt hiszem, a következő 24-48 órában, remélhetőleg, jó, és még jobb híreket fogunk hallani. Nagy küzdő, kemény kis nő”. Nyilatkozatának értékét kicsit csökkenti, hogy azóta nem hallott új híreket, hogy kiderült, a lányt szombaton arccal lefelé találták meg a fürdőkádjában. Mindenesetre reménykedik.

Helyi idő szerint szombat este egyébként hárman tartózkodtak Brown atlantai otthonában: rajta, és a férjén, Nick Gordonon kívül Nick Lomas, akiről a következőket lehet tudni:

  • 24 éves;
  • hivatásos fáramászó (???);
  • Brown expasija;
  • Brown férjének jó barátja.

A lányt továbbra is a North Fulton Hospitalben kezelik, lélegeztetőgépen van. A rendőrség már hivatalosan bejelentette, hogy otthonában nem találtak droghasználatra utaló jeleket.