Minden bizonnyal ennél lejjebb már nincs, VV Fanni, VV Dóri és VV Edina úgy berúgtak, hogy a villa kanjai is csak pislogtak, mi történik. Amúgy ha valaki érti, mi történt a villában, mindenképp írja meg, ne tartsa magában.

I. felvonás: Edina nagyon berúgott, Laci próbálja visszafogni

Ezt tudom geci, de nincsen tűz sehol, kultúrbarbárok köre geci, jézusom bazmeg, látom bazmeg, hogyan viselkedsz a kurvaéletbe, veled mi a szar van, hát bazmeg mi nem szexelünk, kussoljatok már, nyögjetek, maszturbálj, ha nem kapsz szexet, de egy picsaillat van, Dóri, tudod, mit mondok, én bármikor megujjaználak, én is nyalnám, ujjaznám a pinádat, ha nem jössz, itthagylak a gecibe, mi a faszt gondolsz, Edina, hogy viselkedsz, te fasz, istenem, de szánalmas lett, bazmeg.

II. felvonás: Fanni kiakad, amiért Dennis szerinte nem szereti

Bazmeg, oldjátok meg, én is kikészülök ettől, izzik a vérem, szerelmes vagyok belé, de ő kibaszottul belém nem, ez undorító, bazmeg, mind a hármat kiviszem egyszerre, bazmeg, tudod mit, egy csicska vagy, geci, mert nem szeretsz és én szeretlek, engedj már el innen a faszomba, te undorító, tetves, geci, mind a három megy innen a faszomba, bazmeg, undorító gecik, hála a jó istennek, bazmeg, tudod ki a csicska geci (ezt amúgy egybe kell írni vagy külön?), te, undorító egy tetvedék vagy bazmeg, menjél be, oszt ott szopkodd ki a másik kettőnek a peckét, én vagyok az undorító, rohadj meg, azt mondtam, hogy csicska geci vagy, hogy nem szeretsz, tetvedék vagyok, én vagyok a rohadt csicska, legyek akkor egy rohadt kurva geci tetvedék, ki mondta, hogy kurva vagy, bevállalom, hogy szeretlek mint a szart, semmit nem mondtam, te hülye gyerek, te hülye vagy, szeretlek, mint a szart, a Lacira értettem, bazmeg, pisiljél, bánja a faszom, aszittem, hogy ezek a fasszopók összevesznek érted, Dóri, hagyd békén, leszar téged, ez kurvára nem vicces, és

DÓRI SÍRNI KEZD.

Dennis lezárta az egészet azzal, hogy: „összevissza beszéltek, mert be vagytok baszva". Majd Fanni leköpte Dennist. Itt  a vége.

A teljes videó: