Mit lehet elmondani az elmúlt napról, azok után, hogy napközben kiderült, a Fanninál egyetlen fokozattal kevésbé ostobának tűnő Edinát megdugta a Laci nevű egyed?

Hát azt, hogy Vilibácsiék betéptek a Barátok köztben, mert gyógyteának nézték a füvet!!! a pár a dugás után már szakított is,  mert Erdélyt Maga Mellé Állító Edina a játékra akar koncentrálni.

Persze szakítás közben azért szerelmet vallott neki, egy pillanatig azt vártam, hogy az egyik sarokból fehér galambok repülnek ki, a szekrényből meg Kenny G. ugrik elő, és szólózik egyet. Laci jól felhúzta magát, legalábbis erre következtetek az ekkor feltett kérdéséből: „az ülvepisilős buzi beszélt rá, mi?”. Mondjuk, ki ne kérdezne ilyet, ha előtte azt mondanák neki, hogy „nem kell ez a sok minden köztünk”. Anyád.

Ez van még

  • továbbra is tart az iskolahét, amire valóban rászorulnak a villalakók;
  • Edina a táncverseny nyerteseként pezsgőt is kapott a nyugiszoba mellé, ahová dugni vitte Lacit. Laci szerint Edina csodálatos ember, akire napról-napra jobban vágyik.
  • Edinának szúrt a nunija,  ettől függetlenül Laci mintha megujjazta volna (és eközben végre felcsendült Kenny G slágere, csak kérjetek, és megadatik; a dugás végeztén viszont a nő „csalódott volt, hogy neki tényleg ezt kell csinálnia” , ettől elszomorodott, és „belealudt a gondolatba”.
  • Fanni a dalai lámára hivatkozva közölte a következőket,így : „a picsát se érdekli hogy mi történt Nándorfehérvárral vagy Moháccsal, elmúlt, vége, a jelennel kell törődni”, különben, ugye, nem lehet előrelépni. Engem mondjuk őszintén meglepne, ha a rettentő eszével arra emlékezne, hogy öt perccel ezelőtt mi történt.
  • Dórit kísérti a múlt: régen se szeretett iskolába járni, és most sem. Ez látszik is rajta, de hát nyilvánvalóan nem tudományos előképzettsége hozott neki szerepet a Való Világban. „Életemben egyedül  A két Lottit olvastam el” –mondta még. „Nem hiszek a történelemben, szerintem az egy népbutítás, egy közösen kitalált valami” – tette hozzá később, ezzel hivatalosan is megdöntve Fanni ostobasági rekordjait, pedig hát van mit, na.
  • Fanni, Edina és Laci veszekedése 22:46-kor annyira alpári üvöltözésben csúcsosodott ki, hogy azóta is keresem a hasonlatot.
  • Most tényleg írjam le még egyszer, hogy Fanni egyszerűbb, mint egy darab kő? Minek? Inkább azzal búcsúzom, hogy Lilunak jól áll ez a sötét farmer.
  • Update: olvasóink szerint Edinának olyan szőrös volt  a lába a nyugiszobás felvételeken, mint egy farkasnak. Ennek ellenére meg lett dugva alaposan, ami reményt kelthet minden szőrös lábú nőben.

Kommentálná? A Facebookon tegye!