Történelmi eseményként adta el az RTL II, hogy először a Való világok történetében egy szerelmespár két tagja fog párbajozni ahelyett, hogy a klasszik felállás szerint két, egymást utáló ember csapna össze. Márpedig a korábban zugszexelésért megbüntetett Edina és a villalakók által utált és kiválasztott Laci fog párbajozni.

tiktaktika

Gyakorlatilag-taktikailag kimondható, hogy a hat ember három pólusba rendeződött bent: van a Laci-Edina páros, aztán ott vannak a kúrópajtások, Fanni és Dennis, illetve a hozzájuk csapódott Dóri, a harmadik pólus pedig Robin, aki elvileg elkapná Edinát, emiatt utálja Laci. A VV7 vasárnapi adásának első 20 percében folyamatosan e mentén taktikázott mindenki, főleg Robin jelduplázási szuperképessége miatt.

fanni, a médiakirálynő


Sminkorgazmusom van (Fanni a sminkelése közben).

Médiahét is volt, amit Fanni nyert meg, ezért eltölthetett egy estét magával Aurelióval, aki személyesen ment be érte a Villába, és kivitte az örömében síró perzsamacskaszerű lányt. Dennis persze pipa volt, hogy mindenki az ő nőjére cuppan rá. Fanni nagyon örült, hogy végre autókat meg külvilágot lát, miközben Aurelio elvitte egy körre kocsival a Campona körül. Az estét Aurelio műsorvezetőtársaként tölthette el a Belevalóban, ide a rozsdás bökőt, hogy fog még valamilyen szerepet kapni a csatornánál.

lilu tanárnő és a tragikus kiválasztás

A kiválasztás előtt nagyon hosszan beszéltek Edináék elbújós dugásáról (ami miatt Edina párbajozni fog): Lilu hozta a szokásos lecseszős tanárnő stílust, Laci és Edina pedig szemlesütve hallgaták a dorgálást. A kiválasztás roppant izgalmas lett: Laci 3, Fanni 2 jelnél állt, és Robinon állt vagy bukott, melyik szerelmespárt robbantja szét. Szépen elmagyarázta, hogy Lacit is, Fannit is rühelli de Lacit jobban, ezért ő kapta a jelét. Edina elsírta magát, Laci is szomorú fejet vágott, Lilu pedig elköszönni se tudott, mert egyszerűen lekeverték az adásszerkesztők.