Már csak hatan vannak a Való Világ hetedik évadában, a kérdés az, kik lesznek azok, akik utolsóként bent maradnak a villában. Eddig nő még sosem nyert Való Világot, nagy valószínűséggel most sem fog, és ismét egy férfi játékos viheti haza a főnyereményt. Fórumokon, Facebookon néztük meg, mennyire népszerűek a játékosok, ezekből következtettünk arra, kik maradnak a játékban a végéig.

VV Dennis

A 27 éves kéménytechnikus okosan bekefélte magát a köztudatba, és a Fannival való kapcsolatával gyakorlatilag a hátukon viszik a műsort. VV Dennis ellen szól, hogy van egy gyereke, akit eltitkolt, ami bulvár szempontból ugyan tökéletes történet, azonban jobban belegondolva már nem annyira szép. VV Dennis óvszer nélkül szexel most is a villában, Fanni két terhességi tesztet is csinált félelmében, sejthető, hogy Dennis a villán kívül is ennyire ügyel a nem kívánt terhességre, a partnerei biztonságára. Aztán a következményt csak részlegesen vállalja fel, vagy semennyire. A fórumokon megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy az ilyen megosztó emberek jó eséllyel kerülnek be a fináléba. VV Dennisnek erre nagy esélye van, még az is lehet, hogy villabeli nőjével, Fannival állnak majd a dobogón. 

VV Fanni

VV Fanni leginkább olyan, mintha az előző évadokból Baukó Évát összegyúrták volna a VV Izával és VV Kingával, és azt megszorozták volna öttel. VV Fanninak esélye sincs nyerni, de ha a nézőknek van egy kis eszük, akkor bent tartják – nélküle elég lapos lenne a műsor. 

VV Dóri

Az egyik fórumozó foglalta össze tökéletesen a szilikonlady jellemét: „Lehet, hogy Dóri egyszerű, mint a pont, de nem rosszindulatú".  VV Dóri az a fajta játékos, aki egyszerűen alátétarc, ahhoz, hogy észrevegyék a műsorban, kell mellé valaki. Önmagában a szilikonmellei mosdatása kevés ahhoz, hogy még hat hétig bent maradjon – nagy valószínűséggel hamarosan kiesik. 

VV Edina

A határon túli, ízesen beszélő 22 éves lány nagy eséllyel az első három közt lehet, nyerni nem valószínű, hogy fog, legalábbis abból kiindulva, hogy nő még nyert Való Világot. VV Edina egyszerű, őszinte, kedves jellem, szórakoztató nézni, ahogy vívódik a szexuális vágyaival. A fórumozók és a facebookos hozzászólások szerint rengetegen utálják, valószínűleg nem marad bent a fináléban. 

VV Laci:

VV Laci nagy eséllyel meg is nyerheti a VV7-et, nagyon odateszi magát, mindenről véleményt mond, mindenhol ott van, ráadásul próbál nagyon okosan játszani, és bent maradni. Talán ő az egyetlen, aki tényleg csak a célra koncentrál – az Edinával való akármilyen kapcsolata akadályozhatja ebben, a képernyőn keresztül legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy csak használja a lány testét.

VV Robin:

Szexszel még senki nem nyert valóságshowt itthon, a jelenlegi hat játékosból egyedül Robin nem szexelt, csak Dórival volt valami maszatolás az ágyban, és ráhajtott az énektanárra. A játékos elég lapos, nem sokmindennel igyekszik felhívni magára a figyelmet, ezért valószínűleg nem is lesz bent a fináléban. Az eddigi Való Világokban legalábbis csak olyanok ünnepelték a dobogós helyüket, akiket vagy nagyon utáltak, vagy nagyon szerettek a nézők és a játékosok is.