Ugrottunk egyet az időben, a játékosok jelmezes buliját tekinthettük meg a hétfői (február 9.) Való Világ-összefoglalóban. A buli pont olyan volt, amilyennek elképzelik: hat egyre részegebb farsangoló lézengett ide-oda, közepesen vállalhatatlan zenékre, és mindenki maga alatt volt.

  • Dóri azért, mert hiányzik neki az anyukája. 
  • Fanni eleinte azért, mert Dóri nem mondta el neki, hogy mi a baja, aztán meg azért, mert Dennis nem értette, mekkora dráma mindez.
  • Edina és Laci azért, mert egymással fognak párbajozni vasárnap, és az a helyzet, hogy amikor Edina ezt a dalt énekelte a fiúnak, az meg erre sírva a nyakába borult, akkor még el is hittem nekik. (Pedig Fanni szerint Edina csak taktikázik, mert nagy rafina.)
  • Robin érzelmeire nem bírok következtetni, de ennek köze lehet ahhoz, hogy fél centi bohócsmink volt az arcán. Bár van rajta valami konstans frusztráció,  valószínűleg azért, mert fogalma sincs, mit csináljon.
  • Dennisnek valószínűleg nincsenek különösebb érzelmei, bár azt kifejtette Fanninak, hogy nem szereti Dórit. Fanni ettől elkezdte átértékelni a kapcsolatát Dórival, ezt a folyamatot 40-50 évre saccolom emberidőben, de a kavicsok szintjén, ahol Fanni mozog, hipp-hopp elillan majd.

Más

Fanni és Dennis folyamatosan híznak, két-három napon belül visítozós hiszti várható arról, hogy milyen kövér, jaj jaj. Rajtuk kívül Dórin látható lassú, kiegyensúlyozott gyarapodás: pont olyan, mint a puffasztható mellű német modell, csak neki az arcán lévő testrészek ilyen fúvódékonyak. 

Edina a következő szavakkal fejezte kis nemszexelési óhaját Laci felé: „megkérlek szépen, hatolás ne történjen ma”. Ennél szebbet elképzelni sem tudtam, de aztán előadott egy dalcsokrot is a feszengve figyelő fiúnak. Íme.

Dóri és Dennis  összekülönbözött  a vodkán:   a nő spájzolt a piát, hogy ne fogyjon azonnal, a férfi meg, miután kifejtette, hogy nem iszik sokat, jól felhúzta magát, hogy miért nem ihat. Dórit felhábo rítja,  hogy hülyére veszik, úgyhogy jól leoltotta a két rendkívül okos embert, és közölte, hogy akkor inkább egyedül marad.

A kiválasztásban már nincs újdonság, bár eddig nem tűnt fel, hogy Fanni haja egyre jobban emlékeztet egy közepesen csapzott rackajuhra. De még így sem olyan érdekes, mint Edina és Laci, akiknek párbeszédével zárom soraimat. 

- Nagyon bolond vagy.
- Te meg hagymaszagú.

Ha mindezt véleményezné, itt lehet!