Megint ugrálunk az időben: a mai VV-összefoglaló elején megtekinthettük, hogyan vall szerelmet egymásnak vasárnap délelőtt Laci és Edina. Őrület: szerelmesen. Azt is láthattuk, ahogy Laci zokogva visszatér a villába a párbaj után, az élő kapcsolásban pedig kifejtette, hogy az éjszakája borzasztóan telt, minden ébredéskor Edinát kereste, sőt, még délután is, amikor tíz percre elaludt. 

És még

Ahhoz képest, hogy vasárnap este volt párbaj – amelyet Laci nyert meg, mátkája, Edina ellen – kedden lesz egy újabb kiválasztás. Amelyen, mint a favágószexualizált Lilu hangsúlyozta, már nincs védettsége senkinek, ilyet többet a VV7-ben senki sem kap. (Magyarul nyilván ki fogják választani Lacit újra.)

Gyűlöllek te büdös vécégeci – ezt a szózatot Dóri intézte a hozzáláncolt vécécsészéhez. Ezek szerint még mindig büntetésben van, ebből talán ennyi elég is.

Megtekinthettük viszont a játékosok két videoklipjét , talán maradjunk annyiban, hogy nem most derült ki, miben tehetségesek. Dennis, Fanni és Laci az Uptown Funk című slágert hozták össze valamivel; Lilu méltán kommentálta így: „már-már úgy tűnik, hogy ügyes és tehetséges emberek vagytok”.

Elhangzott Edina, Dóri és Robin versenyműve is, így képzelem el azt a tragikus lehetőséget, hogy Mark Ronson készít egy Rapülők-remixalbumot. Laci Edina láttán ekkor elsírta magát, és jöttek a fentebb ismertetett sirámok.

 

Önöknek melyik tetszik jobban?

Kinek jobb a klipje?

Most, hogy ezt a fontos kérdést tisztáztuk, talán feküdjenek le aludni, mert az összefoglalóban tényleg semmi más érdekes nem történt. Laci folyamatosan zokog, és már azért könyörög Robinnak, hogy hadd főzzön neki kávét reggel. (Borítóképünkön a bánatában villantó Laci.)

Kommentálná? A Facebookon tegye!