A mai összefoglalóban az Auréliónak emléket állító helikopterfal előtt a villalakók nem a farkukat, hanem a szerencsekereket pörgették. A szerencsekeréken szereplő feliratok befejezetlen mondatok voltak („a legnagyobb szégyen itt...; amit sosem bocsájtok meg...”), amik a villalakókat csupa rossz dologra emlékeztették.

Ezekből a pörgetésekből aztán kiderült, hogy

  • Fanni csak egy egyszerű parasztlány (ezt ő mondta), ez az oka annak, hogy nem jönnek ki Dórival, mert ő meg ugyebár a kulturált viselkedés fogalmának emberi porhüvelybe zárt formája.
  • Robin és Laci azon kaptak hajba, hogy kinek fontosabb Edina. „Hogy merészelsz ilyen undorítóságot mondani!” – szólt Laci.

Az egész Való Világ 7-ből igazából már csak másfél hét van hátra, úgyhogy jött még egy feladat, ami a konfliktusok kiélezésére ment ki, és annyi volt a lényege, hogy mindenki adjon egy bumerángot annak, akit szerinte tutira legyőzne a párbajon. Lacit utálják a legtöbben, ezért ő kapta a legtöbb bumerángot.

Ami a bumerángoknál sokkal érdekesebb azonban: a földrészes szerepjátékhoz kapcsolódva a villalakók megjelenítették előttünk Ausztrália történelmének  legfontosabb állomásait 13 intenzív percen keresztül. Bár csak részlet az előadásból, ez mégis egy irtózatosan fontos, hanggal nézendő, mindent összefoglaló videó!

Ja, igen, ez meg itt Robin, amint újragondolja a szuperkontinens fogalmát a hűtőn:

Ne aggódjon! Már tényleg nincs sok hátra!