Minden nemzetnek megvannak a maga hírességei, akik büszkén hangoztatják, hogy ők spirituálisan már annyira megtisztultak, hogy testen kívüli élményeik is voltak. Mi például csak az utóbbi időből is fel tudunk mutatni három olyan magyart, akiket vagy elraboltak a földönkívüliek, vagy meghaltak többször is, vagy beszélgettek már búzafűvel.

Pataky Attila

Az Edda frontembere Magyarország egyik ufószakértője, de nemrég még a pápáról is kijelentette, hogy háttérhatalmak irányítják. Az ufósok többször is elrabolták már, a világvége szerinte gyakorlatilag meg is történt, a nászútján pedig tulajdonképpen ufókra vadásztak új feleségével. Az énekest egyébként 12 évesen vitték el a földönkívüliek, bár végül nem szexeltek vele, azóta természetesen többször is megtörtént a dolog. Azóta tulajdonképpen melléjük is állt. “Gyertek el, ott megnyitunk egy időkaput, lessünk be oda, hogy néz ki ez a már egyszer volt aranyország, ami már volt egyszer, 12 000 évvel ezelőtt. Gyertek, mi arra tartunk. Bármennyire is komor a világ, bármennyire is azt sugallják, hogy nincs értelme semminek, de mi biztosak vagyunk benne, hogy a lelkünk örök” – üzente korábban.

Hujber Ferenc

A színész szerencsére már jobban van, de év elején az intenzívre is bekerült. Mivel Hujber Ferenc eleve egy fura ember, ezért természetesen volt odaát is. “Január elején, negyedike és hatodika között kétszer is meghaltam. A keringésem egyszerűen összeomlott. Újra kellett éleszteni, és ekkor – sok emberhez hasonlóan – nekem is volt halálközeli élményem. Voltam „odaát". Nem akarok erről nagyon részletesen beszélni, mert egyszer szeretném megírni a teljes történetet, de tudom, hogy a pokolban voltam, és nem a mennyországban. Azt érzem, hogy most már nagyon jóban vagyok a halállal” - mondta a színész, akinek mi nagyon várjuk már a teljes történetét.

Fenyő Iván

Fenyő Ivánnak igazából nem testen kívüli élménye volt, de idén az Origónak olyan erős interjút adott, amiből arra következtetünk ,hogy ez sem áll tőle távol. Megtudtuk például, hogy “mindenkinek a külső világa a belső világának a kivetülése”, illetve idéznénk a legerősebb részt. “Bementem egy bioboltba, és ott volt ilyen búzafű. Megláttam és éreztem, hogy valami hív. Észrevettem, hogy szólít. De még nem voltam elég tudatos, hogy cselekedjem, és otthagytam.” Azóta nem tudjuk, hogy áll Fenyő Iván és a búzafű sztorija, de nagyon szorítunk nekik.

Kommentálná? A Facebookon tegye!