10382431 1770907586466779 2736046062458779099 o

Ez a lány nagyon szeret gondolkozni

2015.02.26. 21:38

A csütörtök esti Éden Hotelben a következő események történtek:

  • Fitneszmodell Bence, aki eddig minden este szanaszét itta magát, közölte, hogy „a mérték nem barátom”, amire lakótársa, Playmate Marianna egyetértőleg bólogatott, hogy hát igen, az ember vagy iszik rendesen, vagy nem iszik egyáltalán.
  • Gyógymasszőr-Erotikusfotós Naomi azt mondta magára, hogy bálnarém.
  • Főiskolás Apolka, aki a szerdai adásban elég jól énekelt Adriennel, most egyedül dalolta Lana Del Rey Summertime Sadness című dalát a fiúknak, amin a bálnarém, és barátnője, Kozmetikus Nóra kiakadtak, hogy minek.
  • Ez már tényleg spoiler: az előző részben kapott fekete rózsa arra volt jó, hogy akinek Apolka odaadta, annak a fiúja az övé lett, az illető pedig már el is húzhatott haza. Pétert választotta – tudják, ő mondta azt, hogy partnernője, Timi legvonzóbb tulajdonsága, hogy nem különösebben okos. Péter és Apolka kölcsönösen elégedettek egymással, Naomi és Timi viszont érthetően nem boldogok. 
  • Beköltözött Rendkívül Tetovált Loki, méghozzá egy Exploited pólóban, és a tetoválásai nagyja látszott. Vitt mindenkinek sört, eléggé megkedvelték azonnal. Naominak iszonyúan megtetszett, úgyhogy kifejtette neki: „nagyon szeretek gondolkodni, meg tematikázni”.
Péter nem siratja Távozó Timit
Péter nem siratja Távozó Timit

Más nem történt, a pénteki adásban viszont lesz párválasztó ceremónia. Fiú fog kiesni, mert a fiúk eggyel többen vannak (Loki beköltözésével), és párosával kell lenniük.