Emma Watson és Harry herceg

Nemrég a fél világ otthon imádkozott, hogy legyen igaz a pletyka, miszerint Emma Watson és Harry herceg összejöttek. A hírt Watson végül cáfolta Twitterén, de azért mi még látunk esélyt arra, hogy ez a két csodálatos lény egymásra találjon.

Képzelje csak el, Hermione Grangerből igazi hercegné lenne, és ott drukkolhatna a pálya szélén a lovaspólózó Harrynek!

David Duchovny és Gillian Anderson

Hasonlóan csodálatos lenne az is, ha az X-akták két főszereplője, Gillian Anderson és David Duchovny is úgy döntene végre, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

Látott már ennél jobban összeillő párt? Ugye, hogy nem?

Taylor Swift és Ed Sheeran

Az is évek óta pletykatéma, hogy a lehetetlenül hosszúlábú Taylor Swift és Ed Sheeran összejöttek. Pedig ezek ketten csak jóbarátok, és rendszeresen zenélnek együtt. Persze ha összejönnének, a rettentően mély lelki kapcsolat ugyanúgy megmaradhatna, és a zenélést is folytathatnák, szóval én semmi akadályát nem látom annak, hogy egy párt alkossanak.

Leonardo DiCaprio és Rihanna

Szintén folyamatos pletykatéma az is, hogy az Oscarra reménytelenül váró színész és az énekesnő összejöttek. Legalábbis az elmúlt hónapokban többször is látták őket egy helyen bulizni, és valaki azt is tudni vélte, hogy DiCaprio szervezte meg Rihanna születésnapját.

És bár Rihanna kétségtelenül nem csúnya, mivel DiCaprio eddig leginkább csak modellekkel randizott, valószínűleg nem fog hirtelen rámozdulni egy énekesnőre.