Nem is olyan régen döbbentünk le Kelly Clarkson külsején. Az énekesnő annyira meghízott, hogy alig ismertünk rá. Nincs egyedül, az alábbi celebek elég komoly változásokon mentek keresztül az elmúlt években. 

Kelly clarkson 

A 33 éves énekesnő február közepén tűnt fel újra. Már régóta nem hallottunk felőle, de most több dallal is visszatért. Többek között John Legenddel énekelt egy duettet

Kelly Clarkson súlya sajnos a britek legkiállhatatlanabb celebének, Katie Hopkinsnak is feltűnt. Ő Twitteren kezdte ki az énekesnőt. Még azzal is megvádolta, hogy biztosan megette az összes vokalistáját. Hopkinst nem véletlenül gyűlölik annyian. 

rob kardashian

A Kardashian-klán egyedüli férfitagja, Rob Kardashian kissé kilóg a sorból. Eléggé meghízott. Pár éve még kisportolt testtel lehetett látni, de azóta felszedett jó pár kilót. Elég sokan tettek megjegyzéseket a testsúlyára, amit Kardashian megelégelt, és Instagramján üzente követőinek, hogy jól látják, ő most már dagadt. A képet azonban törölte, sőt az egész fiókját kiürítette és elölről kezdte a posztolást. 

kevin federline

Ugye emlékeznek még Britney Spears egykori táncosára, gyermekei apjára? A néhai táncos már csak árnyéka önmagának

christina aguilera

A 34 éves énekesnő már rég nem egykori alakjával hódít. Két gyereket szült és súlya ingadozik. Mostanában megint kezd kerekedni, de ettől még nagyon csinos. A hangja meg...  Váó

Haley Joel Osmont

A Hatodik érzik kisfiújára tényleg alig lehet ráismerni. De ő az. tényleg. A 26 éves színész sokkal idősebbnek látszik a koránál.