Az énekesnő Céline Dion nyomában lépkedve immár 15 hónapja lép fel rendszeresen Las Vegasban, és a Billboard magazin kérésére elárult pár mérsékelten érdekes részletet az elmúlt szűk másfél évről. Ezek a következők:

1. Aktuális pasija, Charlie Ebersol minden hétvégén meglátogatja, ami persze nagyon kedves tőle, és a gyerekek is örülnek annak, hogy találkozhatnak.

2. Két fia,  Jayden James és Sean Preston is Las Vegasban töltik a hétvégét. Spearsnek a Planet Hollywoodtól pár háztömbnyire van a szállása. Állítólag a négy hálószobás lakhoz még kert is tartozik. 

3. Az énekesnő imádja a szusit, és két kedvenc helye is van, a  Sushi Samba és Koi. De imádja a Sonic nevű helyet is, mert az ott kapható dolgok Lousianara emlékeztetik.

4. Céline Dion miatt jött a városba, pontosabban egyszer megnézte az egyik itteni fellépését, és a barátjával Dionnál alhattak, a hely pedig teljesen magával ragadta. "Féltékeny lettem rá, arra, hogy ő mindig itt lehet" - vallotta be Spears. 

5. A Toxic című számot szereti a legjobban előadni, mert közben víz hullik rá. "A színpadi zuhany után sokkal jobban pörgök" - állítja. 

Ugye ön is nyugodtabban alszik majd ma este, hogy mindez kiderült?