Azért eddig is lehetett tudni, hogy Justin Timberlake apa lesz. De nemrégiben kép is készült Jessica Biel terheshasáról, ami már elég nagy. Most, hogy ennyire biztos a dolog, ideje végigvenni, hogy Timberlake-nek kik szülhettek volna eddig. Vagyis kikkel járt Biel előtt. 

Fergie 

1996 körül történt a dolog. Ráadásul elég nagy korkülönbség volt közöttük. Timberlake még csak 16 éves volt, Fergie (akkor még Stacy Ferguson) pedig 20 felett járt, amikor összejöttek egy kicsit. Mielőtt még komolyra fordult volna a dolog Britney  Spearsszel

Britney Spears

Jó, hát elvileg ebből a legendás kapcsolatból nem születhetett volna gyerek. Mert, ugye, annyit hallottuk, hogy ezek ketten nem feküdtek le, hogy már majdnem elhittük. Szex volt, házasság nem. Emlékezzünk meg róluk ezzel az örök klasszikus, farmeres szettel! 

Jenna Dewan Tatum

Na, hát ez úgy volt, hogy Channing Tatum felesége még annak idején (2002-ben) háttértáncolt az 'N Sync-ben. És, hát együtt voltak egy ideig. 

Alyssa Milano

Ez is 2002-ben történt, de egy rövidebb kapcsolatnál tovább nem jutottak. Milánónak azóta már mástól van gyereke. Közös kép ugyan nincs róluk, de legalább az alábbi fotó Justin Timberlake első szóló albumának buliján készült, 2002-ben. Ez is több, mint a semmi. 

Cameron Diaz

Britney Spears után Cameron Diaz Timberlake legismertebb volt nője. Mondjuk nyilván azért, mert három évig jártak. De gyerek itt sem született, Diaz pedig a Good Charlotte gitárosához, Benji Maddenhez ment hozzá

Jessica Biel

Úgy volt, hogy csak Timberlake exeit soroljuk fel, de hát hogy nézne már ki, ha Biel kimaradna a listából. Elvégre ők is szakítottak párszor. Egyszer 2010-ben. Akkor valószínűleg Olivia Munnak is köze lehetett a balhéhoz. De már minden oké, és Jessica Biel az első közös gyereküket várja.