éden úristen

A csöcsöt és a drámát is kimaxolta az Éden

2015.03.18. 06:49

Néhány napi lassítva hömpölygő eseményfolyam után újra felpörögtek a történések az Éden hotelben, ami egyrészt az első rendesen feszült, üvöltözős veszekedést jelenti, másrészt azt, hogy a nézők szeme világát kábé kioltották Sneci műmellei.

Minderről az alábbi galériában meggyőződhetnek, alatta pedig összefoglaljuk, milyen érdekességek voltak még az adásban.

Az új beköltöző, 19 éves Gergő – Loki javaslatára – Snecit és Nórit vitte magával kirándulni, mert választhatott két nőt. Előtte mondjuk megkérdezte a revütáncost, hogy „melyik párost mondanád, hogy szedjem szét, ha szétszedhetem, védettséggel?”, aki azt mondta, 

védettség...

és nem nézett okosan. Gergő emellett közölte Mariannáról, hogy „akkora leves, hogy oda nem állok, akkor inkább a Berki mögé állok. Nemhogy kiszór, álmomban megfojt”.

A Randi

Sneci, miután kiválasztották, kongresszust tartott a másik műmellűvel (Marianna), aki azt javasolta, „a Nóriba tedd bele, hogy akarja a csávót”. Gergő eközben annak örült, hogy „a felelősség lehárult” róla azzal, hogy nem ő választott. Snecit aztán úsztatta egy kicsit, és minden tisztelet az övé, hiszen iszonyú nehéz olyan helyre nyúlni a nőn, ahol nincs csöcs, vagy punci, de neki sikerült.

 Mégsem őt vitte tovább ejtőernyőzni, hanem Kozmetikus Nórit, aki örömében közölte, 

nagyon régóta szerettem volna kipróbálni a levegőben való repülést!

A házon belül maradtak persze tanakodtak, hogy mi lesz (Loki szerint „tudjuk, itt bármi megtörténhet, főleg Nórival”), főleg, miután Milán kapott egy képet, amelyen Nóri és Gergő együtt voltak láthatók. Először ezen akadt ki, aztán meg a többiek együttérzésének hiányán,

nem tudom milyen lett volna, ha az ő barátnőjükkel van ez - hogy nincsenek rajta egy képen.

Loki aztán azzal vigasztalta, hogy nem baj, szegény Sezlon kiesése mellett biztos mindketten egyedül maradnak, majd összebújnak, mint a malacok.

A Dráma

Miután kiderült, hogy Sneci nem esik ki, noha Gergő őt nem választotta, ezt találta mondani: „akkor a Milán esik ki, még jobban örülök”. Ez visszajutott Gergőn át Lokihoz, aki elmondta Milánnak. Aki erre részeg randalírozásba kezdett az ágyán, amelyben egyébként a Bencével kacérkodó Sneci is elhelyezkedett. Sneci csak röhögött, hogy Milán takonyrészeg, mire Milán tagadott:

EMVAJOGVÉSZEK!

Végül visszament Lokiékhoz, elpanaszolta a bánatát – erre Loki felment rendet tenni, azt ígérve, sírás lesz. Lett, Sneci tényleg bömbölt lefekvéskor, de hát azt kapta az arcába sokszor, hogy takarodjon onnan. Eközben Milán odalent hányva sírt, majd azt üvöltözte, 

 én bedobom ezt a mikrofont, nem bírom stresszileg, nekem az emberiség számít.

+1

Egyébként rockbulit tartottak, Lokinak kellett pogózni tanítania a népet. Péter szemét kifesette a párja, de közben rettegett („Apolka, nagyon félek!”), Fitneszmodell Bencét pedig Johan Edlunddá változtatták, csak neki sosem volt ekkora karja.