Ki ez az Oravecz Nóra?

Blogger, életmódtanácsadó, idézetforrás. Abból él, hogy olyanokat ír, amiket itt balra olvashat, vagy ebben, és ebben a posztjainkban.

Atyavilág, egy kicsit nem figyeltünk, és máris két Oravecz-posztról maradtunk le a Huffington Poston. A külföldre szakadt magyar bloggernő ezúttal egyfelől arra tanított, hogyan szabaduljunk meg a káosztól, másfelől, hogy mondjunk nemet a fájdalomra. Nézzük szépen, sorban, hogyan mészárolja le Oravecz az angol nyelvet!

A káosz ellen

Ebben a posztban azon siránkozik, az emberek nem tekintik sikeresnek azokat a személyeket, akik megvalósították önmagukat, élik az álmaikat, de nincsen állandó társuk.

Olyan kapcsolatot kell keresgélni, amely két komplett ember érintkezéséből szülessen, nem két félből, amelyek megváltót keresgélnek egymásban. Onnan nem jutsz messzire. Gyakorolj csendesen, nincs szükség sietni bármerre.

 

 A valódi siker pedig az, amikor őszinték vagyunk a magunk személyével, és autentikus életet élünk. Ez alatt azt érti, hogy ne másoknak akarjunk megfelelni, csak vajon miért nem ezt mondja? Na, jöjjenek a tippek!

  1. El a társadalmi elvárásokkal! = éljünk, kreatívkodjunk úgy, ahogy akarunk, és szarjunk mindenkire, akinek ez nem tetszik;
  2. Kerülj egyensúlyba! = a kevesebb néha több, egyszerre nem lehet minden tökéletes, a többit olvassák el eredetiben, parádés mondatok!;
  3. Sok kicsi sokra megy! = ne egyszerre változtassunk az életünkön, hanem kis lépésekben, és akkor ha beüt a vész, könnyebb visszatérni a fent emlegetett egyensúlyba. „Egy idő után másodpercek alatt képes leszel visszatérni a FLOWba, anélkül, hogy túl sok időt tágítanál olyan helyzetekben, ahol a falak már-már rád omlanak.”;
  4. Dönts jól! = be kell engedni a jót, igent mondani a dolgokra, amiket akarunk.

mondj nemet a fájdalomra!

Mindenkit visszafognak bizonyos dolgok az életében, így nem ér el mindent, amit elérhetne, például, mert a múlt negatív mintáiba, emlékeibe kapaszkodnak. Önök ne tegyenek így, és ne rinyáljanak a környezetüknek mindenért, mert akkor szar lesz az önök élete.

Szívesen.