Az Éden hotelbe frissen delegált, nagyon nem okos Beus a keddi adásban kiejtette Mariannát. Ezért a többiek bosszút álltak rajta, és különböző aljas dolgokat tettek a plüssállataival. Tulajdoképpen ennyi történt, de az alábbiakban részleteket is olvashat. A galéria alatt, persze.

Ezek történtek tehát

  • Loki elhitette Beussal, hogy amikor pucéron feküdt mellette, igazából egy zseblámpa ért a lány fenekéhez. Amely feneket Beus folyamatosan a zseblámpájához tolt.
  • Nóri hosszasan vekengett, majd mindenkinek üvöltve adta elő, hogy Loki hogy megszívatta már, és nem bízik Beusban. Beus mindezt végighallgatta.
  • Bencéről kiderült, hogy minden este dugni akar – hát most megszívta,  mer tmire elérte, hogy Marianna kiverje neki, a nő ki is esett.
  • A két új lány fogadóórát tarthatott minden fiúnak. Beus erre elvitte négy plüssfigurájának egyikét, Nózit, csak hogy mindenki meggyőződhessen róla, nem normális.
  • Ezután a két új lány maga dönthette el, ki legyen a fekete angyal – vagyis ki küldhet haza egy szabadon választott, női játékost. Barbi nem akart, Beus igen. „Szeretnék fekete angyal lenni, ez is egy új kihívás a játékban.” Holnap reggelig viselnie kell egy fekete szárnyat.
  • Szintén Beus: „engem nem lehet irányítani, és ha akar valaki irányítani, azért is az ellentétét fogom csinálni”.
  • Marianna kiejtésén Snezi borult meg a legjobban, mert jó barátnők voltak. „Ő volt az egyetlen értelmes nő, aki átlátta a dolgokat.”

De a legfontosabb

Marianna kiejtését mindenki sérelmezte, és nagy volt a feszültség – de most nem berúgtak, hanem Beus egyik-másik plüssállatát elrejtették, az óriási Minnie egerét pedig felakasztották egy melltartóra. Így aztán az este nagy részét bömböléssel, meg a „hol vannak  a plüsseim?“ kérdés ismételgetésével töltötte.

„Fölakasszák a Minimet, meg eltűnt a Nózi is, fölakasztották a Minikét” – mondta még Beus, akiről Snezi és Gergő állítják, ilyen kevés neuronnal ember nem születhet. Patrik a csínytevést azzal magyarázta: a plüssállat nem bírta tovább, és felakasztotta magát.