Ne már, hogy nem tudja, mi ez!

Ez a Velvet viszonylag rendszeresen jelentkező hetilapszemléje, amelynek előző részeit itt tekintheti meg.

Story

Gesztesi Károly úgy tudta meg, hogy kirúgták a Jóban rosszbanból, hogy minden héten hiába telefonált, nem volt beosztva, aztán ráékrdezett, hogy mégis mi ez. Elismeri, hogy rendszeresen iszik, és azt is, hogy előfordult, késett, vagy nem ment be dolgozni, de ez nem az alkohol miatt volt. Amit nem mond: hogy túl sokat inna, vagy alkoholista volna – illetve azt sem, hogy nem alkoholista.

Amikor Gianni Annoni és Debreczeni Zita elmentek erre a gálára, valaki úgy kiáltott fel: „mamma mia!”. Gyaníthatóan a cikk szerzője az.

„Rubint Réka és édesanyja, Zsuzsa rakott zöldbab.”

Pécsi Ildikó fiának három éve tart a válópere. Azóta csak egyszer látta immár 17 éves fiúunokáját, ami egészen érthetetlen.

Hujber Ferenc mégsem emigrált második gyereke születése után.

Hot!

Molnár Ferenc Caramelnek van egy enyhén autista öccse, Barna, akire őrülten büszke. Sajnos a magazin nem közöl róla képet.

Delhusa Gjon sokat (egy év alatt tíz kilót) fogyott, mert egy élsportolóval jár, aki mellett nem nézhet ki akárhogy.

Majka és Dundika lehet, hogy emigrálnak: Amerikába mennének, legkésőbb akkor, ha a fiuk középiskolás lesz.

Balázs Klárit egyszer megtámadta egy szatír, de tökönrúgta. Aztán kiderült, hogy a (köz)tévé könnyűzenei osztályának vezetője, egy befolyásos ember fia, úgyhogy azt tanácsolták neki, felejtse el a dolgot.

Kulcsár Edina undorodik a pókoktól, és Beyoncéra szeretne hasonlítani.

Best

Schobert Lara megkapta az első lovát.

Bánsági Ildikó családjának hallatlanul érdekes a története! Az édesanyja hadikórházban volt ápolónő, ott ismerte meg az édesapját. „Aztán véget ért a háború, apám elindult hazafelé, mondta az anyámnak, hogy jöjjön utána! Elhadarta a címet: Magyarország, Budapest, Rákoscsaba, Újtelep, Kisvárdai utca 42. Anyám nagyon nagy vagány volt, rengeteg kalandot átélve vonaton, biciklivel és gyalog eljutott erre a címre. A nagyszüleim nyitottak ajtót, mondta, hogy a Kárcsit keresi, ő a menyasszonya, nagyszüleim mondták, hogy még nem jött vissza a frontról.  Anyu várt rá, az apukámra, aki pár nap múlva valóban megérkezett hátizsákkal. Anyám a Kaukázusból jött, oroszul beszélt, de tudott németül is, így ez volt a közös nyelv. [...] Az apukám az öcsém születése után 26 évig volt tengerész, amikor tehettük, mi is mentünk vele.”

Béres Alexandra elegánsan küldi el a fenébe a Sarah Stage-hez hasonló kismamákat, akik a terhesség alatt is arra hajtanak, hogy minél soványabbak és edzettebbek legyenek. „Ha ilyenkor az édesanya magára koncentrál, akkor ott komoyl problémák lehetnek. [...] aki szándékosan mindent megtesz azért, hoyg ebben az időszakban is minél izmosabb legyen, s ezért a legkeményebb edzéstől sem riad vissza, ott bizony pszichés problémák lehetnek, és nem árt szakemberhez fordulni. [...] A baba eleve kevesebb oxigénhez jut a pocakban, mint az édesanyja. Ha a mama pulzusa felmegy, még kevesebb jut nki, márpedig egy kemény edzés során ez történik. Így könnyen megakadhat a fejlődése is. Fontos viszont hangsúlyozni, hogy kíméletesen, egészséges keretek között a terhesség alatt is jót tesz a mozgás!”