horoszkóp
467202388

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper nevetett a szexjelenetek forgatásakor

2015.03.30. 11:33

Jennifer Lawrence-t és Bradley Coopert nagyon össze akarja boronálni a bulvársajtó, de továbbra sincs semmi köztük, mint baráti, kollégális kapcsolat. A barátságuk és két közös film (Amerikai botrány és Napos oldal) is kevés ahhoz, hogy intimitást érezzenek egymás iránt, legalábbis a Serena című, harmadik közös filmjük szexjeleneteinek forgatásakor ez nem jött össze.

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper nevettek a Serena szexjelenetein

„Soha nem tudhatod, hogy mi lesz. Mi akkor nevettünk a legtöbbet" – mondta Bradley Cooper az Entertainment Tonightnak a Serena című filmjük szexjeleneteinek forgatásáról. Jennifer Lawrence pedig szellemesen megjegyezte, hogy Cooperre rámutatva nevetett a forgatáson.

A 40 éves színész és a 24 éves színésznő arról is beszélt, hogy mindig van egy robbanás, amikor forgatnak, teljesen szürreális, és hogy nagyon élvezték a prágai forgatást, ahol lovagolniuk is kellett. Bradley Cooper az interjúban kiemelte, hogy tiszteli és felnéz Jennifer Lawrence-re, aki sokkal jobb színész nála, a legprofibb, akitől csak tanulni lehet.

A Vad vágyak hármasszexéhez berúgtak a színészek

A hollywoodi szexjelenetek forgatása sosem egyszerű, és a legtöbbről utólag derülnek ki olyan részletek, amiket a nézők nem is gondolnának soha. A Vad vágyak forgatásán a színészek berúgtak a hármasszex forgatásához, a Túl a barátságon melegcsókját pedig a maga Michelle Williams (aki a feleséget játszotta) kérte, hogy igazi legyen – így könnyebben tudta alakítani a megcsalt feleséget.

A merevedés sem annyira egyszerű, az Amerikai pite forgatásán kolbászból és ceruzából készült Jason Biggs farka, amit alufóliába csomagoltak, és betettek a színész gatyájába. A szexjelenetek forgatása kiábrándító, rengetegszer kell leállítani és újraindítani a forgatást, és folyamatosan újra kell rendezni a helyszínt.