Majkának úgy általában mindenről megvan a véleménye, amit szeret kiírni magából. Néha annyira, hogy könyvet is ír belőle, amiben műsorvezetőtársát ekézi, vagy konkurens műsorokat utál, esetleg szimplán hímsoviniszta. Most pedig a Wellhellot, illetve azzal együtt az egész zenebizniszt illeti kritikával hosszú sorokon át.

Az egészben a legjobb, hogy miután végig bizonygatja, hogy őt ez tulajdonképpen nem is érdekli és ő a szakma elismerése nélkül is mennyire sikeres, ír egy ennyire hosszú kirohanást, ahol egy zenei témájú újságcikktől eljut egészen Putyinig: 

Tisztázzuk mar a legelején . Szeretem a Wellhello-t. Kurva jo a Rakpart, az Apu vedd meg is fasza ötlet , es a legújabb nóta is rendben van szerintem .

Fluor Tomi legjobb húzása volt ,h nem egyedül nyomja, Diaz pedig kérdőjel nélkül az egyik legjobb zenei producer a fiatalok közt.

Viszont nagyon fáj , h vannak olyan együttesek mint mi , akik negyed annyi támogatást sem kapnak ,mint mások. 4éve vagyunk ott minden játszási listán. Nagyon sok helyen legelől, de soha semmilyen támogatást nem kaptunk a szakmától. Csak az irigység , meg a hátunk mögött sugdolózás jutott nekünk. Ha valahol valamit nyertünk az mindig a közönség által odaítélt elismerés volt. Ezert hálásak is vagyunk, de ha ugy bántak volna velünk ahogy most például a Wellhello-val akkor sokkal zajosabb sikert is elérhetünk volna. Ha a csak az igazságot írják meg rólunk , már akkor is olyan hype van körülöttünk , ami nagyon sokat javít bárki megítélésén . Persze lehet azt mondani ,hogy telhetetlenek vagyunk ,de ez nem igaz. Csak bánt ,hogy vannak egyenlők ,es egyenlőbbek .Nem számít ,h gyakorlatilag minden rekordot megdöntöttünk a Belehalokkal , es azóta is a legtöbb nótánk 5-6-8-9 milliós nézettségű. Amikor mar 2eve senki nem tudott megelőzni minket a YouTubeon , az újságban azzal jelent meg cikk az összesített listáról , hogy " A magyarnak a mulatós zenére ,meg a közhely rappre van szüksége".

Ugyanez a Wellhelloval most a negyedéves összesítés alapján már egész más hangot üt meg.

"Nem kérdés kik ma Magyarország legnagyobb sztárjai " !!!

Ez szerintem egy kicsikét elfogult .

Sose vágytam arra ,hogy én legyek a legnagyobb sztár . Csak jól akarom érezni magam... De így nehéz . Mindenki vágyik az figyelemre , es hazudik az ,aki azt mondja nem érdekli egy cseppet sem a teljesítménye elismerése. Bármilyen területen az életben . Minket senki nem hívott fel egyik szakmai portáltól sem ,h gratuláljon ,mikor 30hétig a top voltunk a letöltések alapján az iTuneson, de akkor sem mikor elértük a 30millios nézettséget a Belehalokkal . Mi voltunk a közhelyrap! Tisztelet a kivételnek egy két bulvárportálon megjelent rólunk egy kis szösszenet, de a szakmai újságok , siteok soha nem is érdeklődtek.

A borzalmas Class Fm arra hivatkozva ,h nem kell a rap a magyar embernek soha nem játszotta egyetlen dalunkat sem. Vagyis Balázsék egyszer igen , de hat azt is csak az egyik kirohanásom után . EGYSZER!!!! Egy olyan slágert ,ami olyan számokat hozott amire magyarként büszkének lehetne lenni , és nem azért mert közünk van hozzá. Azert most megkérdezem ,h mi a különbség a Rakpart es a Belehalok közt? Mert most nem tudom úgy bekapcsolni a Class Fm-et ,h ne ez a szám menjen. Vagy bármelyik Wellhello. Vagy éppen velünk van baj? A személyünkkel?? Mondjuk ez profi hozzáállás lenne egy kereskedelmi rádiótól.

Eddig a Csiszár , Vobecz ,meg Szever féle "programigazgatótanácsadó" géniuszok döntöttek arról ,h mi szóljon a rádióban ,most mar egy ideje nem is tudom ki az ,aki kimondja a végső ukázt. Azt hiszem Tisztartó Titusz , de nem vagyok ebben biztos . De felteszem a kérdést a programigazgatónak (bárki is legyen az)

Miért?

Bántja ugyan az egonkat ,h mellőzve vagyunk ,de a zsebünkből is hiányzik nagyon az a játszási jogdíj. Mióta nincs lemezeladás ennek igen is van jelentősége . Egy zenekarnak ,vagy előadónak ez maradt meg bevételnek ,meg a koncert, meg a hakni.Mások pedig megkapjàk negyed akkora siker nélkül,mint mi. És most nem feltétlenül Diazékra gondolok . Igenis tudni szeretném mik azok a dolgok amik ilyen különbséget szülnek előadó es előadó közt. Egyáltalán ,h lehet az egy rádió szlogenje ,hogy a legnagyobb slágerek , ha az utóbbi 5év legnagyobb slágerét nem játszotta.

Lehet csak magamnak írtam ezt a levelet ,h megint kiadjam egy kicsit a dühömet . Időnként kell ez , h megnyugodjak. Es még mielőtt bárki belekezdene abba ,h miért foglalkozom ezzel, meg mit idegeskedem ezen, már be is fejezheti. Ez a munkám . Min idegeskedjek? Ha ezt összefésülöm azzal ,h Putyin lassan elintézi az egész emberiség sorsát , akkor mar csak az nyugtat meg ,h a Questorban nem volt pénzem.

Szóval ez az en oldalam . Azért érek el vele ,hetente 500.000-1.000.000 embert , mert szeretem tudatni a világgal ,hogy mit gondolok a világról ..

Egyébként a film is szar volt a moziban amin voltunk... Lehet ez a baj ..Lefekszem

- írta a műsorvezető / rapper az oldalán.

Kommentálná? A Facebookon tegye!