Hogy mindezt honnan tudjuk?

Ez itt a Velvet többé-kevésbé rendszeres hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írnak a bulvár hetilapok.

Story

Jakupcsek Gabriellának a fiai tizenöt éve ugyanazt a locsolóverset mondják. A műsorvezető állítja, hogy attól még meghatódik.

Gombos Edina természetesen szeretett volna szülni, de császár lett belőle, és így mindenki jobban járt. A gyereke egészséges, neki pedig végre megoldódik a vesekő-problémája, és mindenki boldog. A műsorvezető csecsemőjéről itt még tájékozódhat.

Pataky Attila szerint az EDDA egy életforma, ami csak úgy működhet, ha a tagoknak van stabil párkapcsolatuk. Alapi István például „egy makacs betegségnek köszöngheti a spirituális gyógyítással foglalkozó Krisztinát, akit dietetikus unokanővére ajánlott neki”, hét éve vannak együtt, két éve házasok. 

Nádai Anikó apás szülést tervez. „Mivel nálunk Dani a főnök, már kijelentette, hogy szeretne bent lenni velem a szülőszobában, Így nekem ebbe már beleszólásom sincs, de persze örülök a döntésének” – villantotta fel elnyomásának részleteit az RTL klub realitycelebnője, aki tényleg a főnökétől vár gyereket.

Esztergályos Cecília új ember lett a csípőprotézisétől. A színésznő azóta táncol, vidám, meg amit még el tudnak képzelni.

Hot!

Szabó Zsófi annak idején azért költözött el otthonról, mert édesanyja mindenáron a sztárság felé terelgette. „Diktátortípus volt, kevésbé tolerálta a kívánságaimat, mindig a csillogás felé tolt, pedig nem az volt az álmom, hogy címlapokon szerepeljek. [...] Balettóra után még itthon gyakoroltuk a spárgát, együtt tanultuk a verseket, dalokat, folyton mentünk, csináltuk. Sokszor lovasverseny után, az esti előadás előtt a kocsiban vacsoráztam. [...] minden fiút elmart mellőlem, aki szerinte nem volt hozzám való. Az lenne jó, ha úgy szeretne, ahogy vagyok!” Most jó a kapcsolatuk, mert nem akarja mindenáron irányítani a színésznőt, igaz, a haja miatta hosszú megint.

Várhegyi Lucas Palmira Rising Star-győztes „a napokban megtapasztalhatta, hogy milyen az igazi afrikai hangulat, hiszen a családjával” Felsőtárkányba ment wellnessezni. 

Janza Kata csalódott, amiért nem sikerültek a házasságai, de van két gyereke, ami jó.

Őrület, de Aradszky László idén tölti a nyolcvanat. „Valaha kiéltem magam a csajozás terén, de jó férj és jó apa lett belőlem.”

Fördős Zé és barátnője, Havas Dóra egymás keze alá dolgoznak a konyhában. Fördős Zé egyébként szakács.

Árpa Attila „a világhírnév küszöbén” áll, mert a Die Hard 5-ben orosz ellenség, a Borgiákban bérgyilkos volt, a Csajok Monte Carlóbanban meg „egy hotel biztonsági őrét játszotta”.

Zámbó Krisztián „először él szingliként”, ami elég nagy hülyeségnek hangzik. Klubokban és falunapokon lép fel.

Zséda még mindig eszetlen jó nő, és persze továbbra is énekes.

Best

Győrfi Pál mentő-szóvivő és felesége nyuszinak becézik egymást.

Haumann Péter majdnem fodrász lett, vagy orvos, de inkább színész.