Sokszor csodálkozunk rá celebek életkorára, de akkor az igazán durva, mikor eszünkbe jut, hogy más celebeknél mennyivel idősebbek vagy fiatalabbak, és hozzájuk képest hogy néznek ki.

Úgyhogy egymás mellé pakoltam pár celebet, hogy kiderüljön, ki mennyire tartja jól vagy rosszul magát, és ezzel végre azt is bebizonyítom, hogy Madonnának már tényleg nyugdíjba kéne vonulnia. És nem feltétlenül az életkora miatt.

Jared Leto 43 - Matthew Perry 45 - Brad Pitt 51

Bizony, a szörnyen rozzant Matthew Perry tényleg csak 45 éves, és Jared Leto tényleg csak két évvel fiatalabb bála, nem pedig hússzal. Sőt, szegény Perry annyira le van lakva, hogy a nála 6 évvel idősebb Pitt is jobb formában van.

Margot Robbie 24 - Jennifer Lawrence 24 - Leonardo Dicaprio 40

Bár Margot Robbie kinéz vagy harmincnak, igazából fiatalabb pár hónappal Jennifer Lawrence-nél, sőt, akkor született, amikor fimbéli partnere, Leonardo DiCaprio már rég forgatott.

Kate Winslet 39 - Elizabeth Banks 41 - Lucy Liu 46

Itt most arra kell rácsodálkozni, hogy mindhárom celebnő milyen jól néz ki, pedig mennyi idősek már. Meg arra, hogy Lucy Liu HÉT évvel idősebb Kate Winsletnél, pedig ezt valószínűleg senki nem mondaná meg.

Kanye West 37 - Jim Parsons 41 - Naomi Campbell 44

Bármennyire is azt hiszi, hogy az Agymenők fszereplője, Jim Parsons egy huszonéves, vagy max 30 éves srác, igazából már elmúlt 41 is, és nem sokkal fiatalabb Naomi Campbellnél. De legalább idősebb a csizmás Kane Westnél.

Bruce Willis 60 - Bill Murray 64 - Martha Stewart 73

Minden idők egyik legcsodálatosabb akciósztárja annyira jól tartja magát, hogy ember nem mondaná meg, hogy csak 4 évvel idősebb nála Bill Murray. Azt pedig végképp nem mondaná meg senki, hogy Martha Stewart már elmúlt 73!!!!

Patrick Dempsey 48 - Nicolas Cage 51 - Colin Firth 54

Szegény Nicolas Cage jobban is kinézhetne, ha végre elfogadná, hogy kopaszodik. És igen, jól látja, Patrick Dempsey csak 3 évvel fiatalabb nála, a legcsodálatosabb férfi, Mr Darcy Colin Firth pedig három évvel idősebb.

Heidi Klum 41 - Lara Flynn Boyle 45 - Sophie Marceau 48

Gondolta volna, hogy a már leginkább zombira hasonlító Lara Flynn Boyle még csak 45 és nem 60? Azt pedig, hogy sajnos szörnyű állapotban van, az bizonyítja a legjobban, hogy Sophie Marceau három évvel idősebb nála, és Heidi Klum is csak 4 évvel született később, mint ő.

Julianne Moore 54 - Madonna 56 - Andie MacDowell 56

És most jön a legviccesebb, ami után végre tényleg meg foja érteni, hogy Madonna mostmár igazán abbahagyhatná. Mert ennél a szegény öregasszonynál csak 2 évvel fiatalabb Julianne Moore, akit akkor is maximum 45-nek mondanánk, ha nagyon rosszindulatúak lennénk. De ennél csak aza durvább, hogy Andie MacDowell ugyanannyi idős, mint Madonna. És akkor most nyugodtan röhögje ki magát.

Sandra Bullock 50 - Keanu Reeves 50 - Sarah Jessica Parker 50

Itt pedig csupán annyi érdekesség van, hogy ezek hárman mind ötvenévesek. Persze tudjuk jól, hogy Keanu Reevesnek van egy időgépe.