Bár egyelőre se Calvin Harris, se Taylor Swift nem jelentette be hivatalosan, hogy együtt vannak, az eddig megjelent fotók alapján 100 százalékig biztosra mondható, hogy a skót DJ és az amerikai énekesnő összejöttek.

Ezért épp ideje megnézni, hogy kinek mi van a múltjában, ki kivel járt korábban.

Calvin Harrisnek – akit igazából Adam Richard Wilesnak hívnak –, nem volt eddig túl sok barátnője. Vagy csak kevésről tud a nyilvánosság.

Viszont mikor Ellie Gouldinggal duettezett, állítólag kicsit össze is jöttek, de ez csak pletyka maradt, és nem tudni, hogy tényleg történt-e köztük bármi.

Rita Orával viszont valóban járt, méghozzá majdnem egy teljes évig, viszont Justin Bieber – állítólag – közbeszólt.

És így ennyi.

Aztán jött nemrég Taylor Swift, ami azért is érdekes, mert az énekesnőnek hivatalosan 2012 óta nem volt egy pasija sem. Na de kikkel járt 2012 előtt? Készüljön fel, sokan vannak:

Joe Jonas

John Mayer

Taylor Lautner

Jake Gyllenhaal

Harry Styles

Conor Kennedy

De ez még semmi, mert vannak még páran, akikhez pletykaszinten is volt némi köze:

Eddie Redmayne

Patrick Schwarzenegger

Alexander Skarsgard

És jó ha tudja, hogy ha Taylor Swifttel valaki szakít, az nagyon megbánja. Úgyhogy Calvin Harrisnek nincs túl könnyű dolga. Mert szerencsétlen skót DJ-nek nem csak annak tudatában kell Swift kezét fognia, hogy övé a legszebb lábú csaj a világon, hanem annak tudatában is, hogy ha egyszer szakítanak, tuti, hogy az énekesnő róla is ír majd egy csúnya szakítos-számot.