Emlékszik még a 80-as évekre? Akkoriban a nagyon menő fiatal színészek Hollywoodban a következők voltak: Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Rob Lowe, Demi Moore, Judd Nelson, Molly Ringwald és Ally Sheedy.

Őket pedig úgy hívták, hogy a Brat Pack – utalva ezzel a Rat Packre, ami pedig az 50-es és 60-as évek egy előadóművész csoportja volt, és olyanok voltak benne, mint Humphrey Bogart, Cary Grant, vagy Judy Garland.

Na és a Vogue szerint most is van egy új Brat Pack, vagyis olyan fiatalok, akik Hollywood nagyon menő és nagyon fiatal üdvöskéi. Kár, hogy ezek többsége már nem is színész, hanem inkább modell, vagy énekes.

Az új menő arcok most ugyanis a következők: Kendall Jenner, Gigi Hadid, Justin Bieber, Ansel Elgort, Dylan Penn és Hopper Penn.

És mivel most valószínűleg ön is nagyon furán néz, mert a fenti nevek közül jó, ha kettőt hallott eddig életében, megnyugodhat, mert pillanatokon belül megtudja, hogy kik is ők. Főleg mert legtöbbjüket Mario Testino le is fotózta a Vogue-nak.

Justin Bieber

Mivel a 21 éves énekest nagy valószínűséggel ismeri, és nem is kell róla sokkal többet tudni annál, hogy 21 éves és énekes, legyen elgé annyi, hogy megnézheti, milyen fotókat készített róla Testino. Persze ha lemaradt, olvassa el ezt, és máris tudni fogja, kicsoda Justin Bieber.

@mariotestino

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kendall Jenner

A 19 éves Kendall Jennerről is olvashatott már nálunk, ő ugyanis Bruce Jenner és Kris Kardashian lánya, vagyis Kim Kardashian húga. Aki nővérével ellentétben nem egy haszontalan celeb, hanem rendesen dolgozik, méghozzá keresett, kifutós modellként.

last one! April Vogue spread @voguemagazine @mariotestino @justinbieber

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Gigi Hadid

Gigi Hadid szintén baromira felkapott és híres modell, illetve Kendall Jenner barátnője. És így körülbelül ennyit érdemes tudni róla. Na meg annyit, hogy mindössze 19 éves, és van egy pasija, Cody Simpson.

TOWEL SERIES BY MARIO TESTINO x @codysimpson First couple #TowelSeries!! We love you @mariotestino, thank you!

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ansel Elgort

Ő viszont végre tényleg színész, 21 éves, és a fiatalok nagyrésze onnan ismerheti őt, hogy ő volt a Csillagainkban a hiba című film egyik főszereplője. Emellett szerepelt még A beavatottban is, meg egy pár olyan filmben, amiről javarészt csak a tizenévesek hallottak. A lényeg, hogy fiatalka, nagyon szép szája van, és így néz ki Kendall Jenner mellett:

@voguemagazine @mariotestino

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Dylan Penn és Hopper Penn

Igen, jó helyről rémlik a vezetéknév. Dylan és Hopper Penn tényleg Sean Penn gyerekei, anyjuk pedig nem más, mint Robin Wright. És ezeken felül még nem tettek től sokat ahhoz, hogy menőnek számítsanak, A Vogue szerint mégis azok. A 23 éves Dylan Penn elvileg színésznő, de filmjei még csak most készülnek, Hopper Penn pedig 21 éves, két kisfilmben már feltűnt, de azon felül, hogy durván hasonlít apjára, túl sok érdeme egyelőre nincs.