Kim Kardashianék apja, Bruce Jenner olimpiai bajnok, szexszimbólum volt néhány évtizeddel ezelőtt, most pedig azzal van tele a sajtó, hogy Jenner úgy döntött: nővé operáltatja magát, hogy végre jól érezze magát a saját bőrében.

A folyamat már elkezdődött, amit az érdeklődő nézők egy külön realityben nézhetnek majd meg. A tervek szerint Jenner a Keeping up with the Kardashians idei évadzárójában coming outol majd hivatalosan, ami május végén lesz. A saját, az átalakulásról szóló műsora pedig ezután indulhat valamikor.

Jennerrel egy maratoni hosszúságú, több órás interjú is készült, amiben a tervek szerint mindent elmond a motivációitól kezdve azon át, hogy mennyiben fogják a műtétek megváltoztatni a mindennapjait odáig, hogy mit gondol a családjáról. A kétórás beszélgetést most pénteken mutatják majd be, az interjút Diane Sawyer, az Egyesült Államok egyik beszélgetős nagyágyúja készítette vele.

Az interjú Jenner ötéves korában kezdődik, és mindenre kitér majd. Nem egy találkozás alatt vették fel az egészet, több etapban készült a gigainterjú. Amikor Jenner úgy döntött, hogy belevág az átalakulásba, akkor csak a családja érdekelte, vagyis az, hogy nekik semmilyen hátrányuk ne származzon ebből. „Csak ők érdekelnek. Nem engedhetem meg magamnak, hogy bajuk legyen emiatt” – mondja Jenner az interjút felvezető trailerben.