Tudja mi a legjobb bennem? Hogy senkire nem vagyok irigy

– ez volt az egyik első mondata az Összezárva Friderikusszal c. műsor legújabb vendégének, Majkának. És ennél a pontnál sajnos hangosan fel kellett, hogy nevessek, mert eszembe jutott a rapper egyik facebookos kirohanása a sok közül. Például az, amelyikben bár kiemeli, hogy nem irigykedik, azért erősen hangsúlyozza, hogy fáj neki, hogy mások kaptak támogatást, de ők nem.

Ezután volt még pár nagyon hangzatosnak szánt mondata, például olyanok, hogy

Én hamarabb megyek börtönbe, mint hogy oda visszakerüljek, ahonnan indultam.

vagy hogy

Ami jó, az erkölcstelen, vagy egészségtelen. 

De aztán szerencsére elérkeztünk ahhoz a részhez, ami miatt meg akartam nézni a műsort.

Mikor Majoros Péter ismét bebizonyította, hogy erősen hímsoviniszta, mert olyanokat mondott, hogy:

Egy pasi mit takarítson? [...] Én sokszor szoktam főzni, de az takarítást már inkább a Hajni (Majka barátnője - a szerz.) csinálja. [...] De miért, most mosogassak el, porszívózzak fel, és takarítsam ki a vécét?!

És miután Friderikusz elmondta neki, hogy igen, ennek pont így kéne lennie, mert ez nem pont egy 2015-be illő felfogás, Majka még ezt is tudta fokozni azzal, mikor azt mondta:

Ha egy palinak sok nője van, az menő. Ha egy nőnek sok pasija van, az ...

– és bár a végét kisípolták, nyilván mindenki tudja, mit mondott Majka, akivel ezek után Friderikusz a biztonság kedvéért azért elmosogattatott egy tányért.

Egyébként sok új nem derült ki a műsorból, pedig egy 24 órás összezártságból elég sok mindent ki lehetne hozni. De az is lehet, hogy csak túl jól ismerjük már Majkát, aki mint ahogy nemrég nekünk is, most is elmondta, bármikor elmenne Amerikába, hogy Las Vegasban kártyázzon és igyon. Ezek szerint neki ez jelenti azt a bizonyos nagybetűs életet.

De persze ezzel nincs is semmi baj, főleg mert Majka egészen jól látja önmagát. Mert például mikor Friderikusz Sándor megkérdezte tőle, hogy okosnak tartja-e magát, a rapper ügyesen azt válaszolta, hogy nem. Csak talpraesettnek.

Arra viszont már nem tudott talpraesett választ adni, hogy miért utálja Geszti Pétert. Mert mikor Friderikusz Majka dalszövegeit egy tál ipari sütemény felett Geszti szövegeihez hasonlította, Majka megsértődött, de épkézláb magyarázatot már nem tudott adni arra, hogy mi a problémája Geszti szövegeivel. Pedig szerintem egészen egyszerű lenne.

A műsor legszebb pillanata egyébként egyértelműen az volt, mikor Friderikusz rácsodálkozott vendége tetoválásaira:

Milyen csúnya tetoválásaid vannak! És nagyok! Úristen! Mit kompenzálsz ezzel?

– szóval ha másért nem, a műsorvezető miatt érdemes néznie a műsort. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!