A hét legnagyobb hazai celebbulija a frissen beindult magyar Hello! magazin első számának szerda esti bemutatója volt. Amikor ilyen remek eseményen gyűlnek nekünk össze az itthoni sztárok, a hét végén a heti trendben általában őket mutatjuk – és ez ma sincs másképp. Kiválasztottuk a gálázó nép hat legszebb, legszexisebb és/vagy legbevállalósabb nőjét, akiket tényleg érdemes jobban is megnézni, és aztán a cikk legalján várja önt a szavazógép. Mondja meg ön, ki öltözött fel a legjobban erre az estre!

Vajna Tímea

Vajna Tíma nyilván úgy érezte, hogy neki kell az est fénypontjának lennie, tekintettel arra, hogy az ünnepelt magazinszám címlapján ő a címlaplány. Úgyhogy elég logikus következtetés volt, hogy valami rendesen dekoltált, elegáns, de szexi ruhában kell megjelenni ezen az eseményen, és az elgondolást ez a fehér alapszínű, diszkréten függönyre/díványhuzatra emlékeztető, virágmintás estélyi volt hivatott átültetni a gyakorlatba. A projekt remekül sikerült, természetesen az első bréking, amit a gáláról toltunk, azonnal Vajna Tímea dekoltázsa volt. Érdemes a fülbevalót is megnézni a nagyításban: aszimmetrikus! Bal oldalra van fésülve a frufru, úgyhogy Vajna Tímea jobb füléből nagyobb ékszer lóg.

Görög Zita

Görög Zita modell-műsorvezető szintén fehér alapon színes mintás ruhában volt, de nála semmi nyoma a lakberendezős vonalnak. A hasvillantós felsőrészt egzotikus motívumok díszítik színesben és csillogóban, a fazon kicsit a '90-es évek divatját idézi. Az alj földig ér, de közelebbről megnézve jól látszik, hogy csak az átlátszó külső réteg ilyen hosszú, alatta egy átlátszatlan miniszoknya van. Az ezüstös retikül és az ezüstös balerinacipő a felsőrész egzotikus motívumainak fémes színét ismétli, nincs ám itt semmi a véletlenre bízva.

Liptai Claudia

Két fehér ruhás nő után most jöjjön egy olyan, aki egy klasszikus kis feketében érkezett erre az eseményre. Görög Zita ezüstös kiegészítőivel szemben Liptai Claudia arannyal kombinálta a sötét alapszínt: nézze csak a hatalmas karkötőket, az öv csatját meg az egyébként szintén fekete cipő talpát! A fekete-arany színharmóniából igazán csak a smink lóg ki, de azért túl sokat ne merengjen ön se azon, hogy vajon miért pont ibolyával húzták ki aznap Liptai Claudia szemét! A színésznő-műsorvezető kb. térdtől felfelé decens, onnantól lefelé viszont kicsit bevállalósabb neccharisnyában van, plusz a retikülje is azt hirdeti jó nagy betűkkel, hogy az egy rosszlányoknak való darab.

Nyári Diána

Na ez az a szerelés, aminek egy olyan részlete sincs, ami különösebben tetszene, de úgy az egész mégis borzasztóan egyben van. A frizura Madonna karrierjének legelejét idézi, miközben a smink viszont semmi különös, ennek a Sugarbird-ruhának a felsőrésze kicsit túlságosan műkorcsolyázónős, plusz nekem fura, ahogy kilóg a ruha ujja alól a tetoválás (de mondjuk azzal nyilván nem lehet már mit kezdeni). A táska nem a kedvencem, a cipő alig látszik. És mégis, a Barátok köztből ismert Nyári Diána simán az egyik legszebb nő volt ezen a gálán.

Sütő Enikő

Az 55 éves modell továbbra is elég vékony (nézzék a karját!), viszont ez a duplapántos, de egyébként teljesen egyszerű vörös ruha remekül állt neki. Ő a vöröset feketével egészítette ki, a haja viszont kicsit olyan, mintha nem lenne megcsinálva, legalábbis a többiekhez képest.

Varga Izabella

Ki volt a legszebb?

És még egy olyan színésznő maradt a végére, aki a Barátok köztből ismert. Varga Izabella a legutóbb a Story gálán elég meggyőző dekoltázzsal hívta fel magára a figyelmet, most a színválasztás a legfeltűnőbb az öltözékében: nagyon, de nagyon kék ez a ruha. Illetve nem is egy klasszikus ruháról van szó, hiszen szoknya helyett nadrágban végződik, és az is kicsit rendhagyó, mármint ami a gálázást illeti, hogy a színésznő pl. Nyári Dianával szemben használja is a táskája láncát és a vállára veszi a retikült. A nagy kékséghez Varga Izabella vörös körömlakkot és fekete kiegészítőket választott, ha őt is megnézte a nagyításban, akkor kérjük, szavazzon! Mondja meg ön, hogy a hat közül melyik híresség nézett ki a legjobban!