Hirtelen akkora divat lett az egészségtudatosság, hogy a celebnők is sorra adják a nevüket mindenféle egészséggel kapcsolatos dologhoz, annyira, hogy van olyan is, aki már túlzásba is esett. Nem, most kivételesen nem Sarka Katára gondolok, hanem Jessica Albára és a biotamponjaira, de erről majd később.

Jennifer Lopez viszont teljesen hihetően nyomja ezt a fitneszbolond vonalat. Mert ahhoz képest, hogy az énekesnő 45 éves, elképesztően jól néz ki. De nem olyan természetellenes módon, mint mondjuk Demi Moore. Lopezen egyszerűen csak látszik az, hogy éjjel-nappal mozog, és figyel arra, hogy mit eszik. Ezért létre is hozott egy életmód brandet BodyLab néven.

A Contactmusic szerint ez egy 10 hetes program lesz, amit Lopez követői gyakorlatilag vele együtt, egyszerre csinálhatnak majd végig. Legalábbis az énekesnő így reklámozza:

Ha eszem, te is eszel. Ha izzadok, te is izzadsz. Ha futok, te is futsz. Kezdjünk bele egy egészséges életmódba együtt a BodyLab termékeivel és ingyenes applikációjával!

Szóval ha akarja, kövesse Lopezt. Főleg mert valószínűeg egészségesebb és hihetőbb dolgot nyújt, mint Gwyneth Paltrow, aki nagyon szereti elhitetni magáról, hogy egészségesen él, miközben nagyon úgy néz ki, hogy leginkább csak sanyargatja magát, és ökörségeket hord össze, ami után jutalmul minden hét végén elszív egy szál cigit.

Na de térjünk vissza a legelején említett Jessica Albára, aki annyira beleőrült már a zöld-életbe, hogy most biotamponokat fog gyártani. Ne értse félre, nem a saját két kezével, hanem a cégén keresztül. Alba ugyanis most készül betörni a szépségiparba is, amibe a tampon is beletartozik – írja a Contactmusic.

A színésznő azért vicceskedve hozzátette, hogy nem kartonpapírból készül majd a tampon applikátora, hanem növényi alapú műanyagből, ami szerinte az első ilyen lesz a piacon.

De a tamponon kívül lesz majd samponuk, mindenféle kozmetikai szerük, matracuk(!!!) és festékük is. Alba szerint ugyanis a vásárolóik nagyon szeretnének már festéket is venni tőlük. Meg hát ugye matracot. Biomatracot.