Az lehet, hogy Cyrus naponta legalább egyszer kirakja valamijét az Instagramra, de kiderült, hogy ezt egyáltalán nem provokációnak szánja. Az Associated Pressnek adott interjújában beszélt a magamutogatásairól, a színes, szőrös hónaljáról, de leginkább a jótékonykodásairól. Ugyanis minden csöcs mögött ez a lényeg. 

Ha mindenki téged figyel, mit fogsz mondani? És ez az, amit sokszor kérdezek magamtól. Tudom, hogy többet nézel rám, ha kint vannak a melleim, hát nézz! És utána egy óráig beszélek az alapítványomról, és teljesen meggyőzlek. 

Miley Cyrus több alapítványt is létrehozott, az egyik a Happy Hippi Foundation, ami a hajléktalanokat segítő program. A másik az LGTB (Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender) Youth. Cyrus saját vetkőzéseivel és mindenével arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy mindenki legyen önmaga, legyen akármilyen a szexuális beállítottsága. 

Úgy érzem nagyon sok hatalmam van. De nagyon sok fiatal nem érez így, őket a szüleik irányítják. 

Az énekesnő pontosan ezt szeretné hangsúlyozni, hogy ne mások határozzák meg, kik vagyunk. Éppen ezért kezeli nyíltan a szexualitását. Ennek fényében, ha legközelebb kirakja a fél mellét, a színes hónaljával és szőrös puncijával együtt, gondoljon a mögöttes tartalomra, hogy Cyrus ezt a fiatalokért teszi!

Az interjúban nemcsak a durva képeiről beszélt, hanem saját szexuális beállítottságáról. Nem összes kapcsolata volt heteroszexuális, csak ennyit mondott, de hozzátette, hogy mennyire tiszteli Bruce Jennert, amiért ekkora nyilvánosság előtt beszélt a nővé válásáról. 

Az interjúból pontosan az derül ki, amit eddig is sejtettünk. Cyrust tényleg nem lehet leírni, hogy csak egy celeb, aki folyamatosan meztelenkedik.

Óriási különbség lehet közte és mondjuk Amber Rose seggmániája között, de ettől függetlenül még durván exhibicionista.