A mai heti trendhez az Instagramon nézünk körül, méghozzá a magyar hírességek fotói között. Össze is jött hat olyan nő, aki az elmúlt egy hétben posztolt magáról képet egy-egy olyan öltözékkel, amiben saját megítélése szerint annyira jól nézett ki, hogy azt az egész világnak látnia kell. Ha megnézte őket, szavazzon a poszt legalján: ki volt a legszebb?

Iszak Eszter

A photo posted by iszakeszti (@iszakeszti) on

Iszak Eszter műsorvezetőnő/modell még egy héttel ezelőtt egy anyák napi fotóval indított időnként hírértékű Instagramján: íme a három Eszter! A legfiatalabb Eszter felsőjének a kivágása szinte ugyanolyan, mint anyukájáé, de pont az a legjobb ebben a képben, hogy jól látszik, mekkora a stílusbeli különbség a három generáció között. Van egyvalami, ami viszont összefogja a három Esztert: mind a hárman napszemüvegben voltak! (Pedig nem is sütött a nap, ahogy nézzük.)

Tatár Csilla

A photo posted by Tatár Csilla (@csillatatar) on

Tatár Csilla hétfőn posztolta magát, és a képből úgy tűnik, hogy nagyon magányos nap lehetett ez a Petőfi TV adásában, viszont így legalább jobban érvényesül a designbútor, meg persze ez a fekete-sárga összeállítás (ami persze lehet, hogy nem fekete, de a fotón mindesetre annak tűnik). Az öltözék leghangsúlyosabb része viszont egyértelműen a giganyaklánc, reméljük, szépen csillogott a tévében! Kíváncsiak lennénk, a felismerőszoftver ezen a képen is 19 évesnek nézné-e Tatár Csillát.

Horváth Éva

Szerdán egy harmadik műsorvezetőnő volt aktív az Instagramon – Horváth Éva töltött fel egy klasszikus szelfit. Tényleg minden van ezen a fotón, amit az ember csak kíván: elegáns ruha, a megunhatatlan dekoltázs, egy visszafogottan szexi póz, plusz egy macska, aki valami teljesen mással van elfoglalva, és simán hátat fordít a szelfizgetésnek.

Aleska Diamond

Aleska Diamond edzeni volt szerdán, igaz, valami azt súgja nekünk, hogy egy héten azért nem csak egyszer szokott edzeni menni. Mindenesetre pont szerdán volt, hogy feltöltötte az Instagramra a tornacuccát, ami önmagában mondjuk annyira nem is különleges, de azért ő tudja úgy hordani, illetve tud benne úgy pózolni, hogy attól azonnal izgalomba jön az internet népe. Más rendszerestornázóknak talán fura lehet, hogy a játszóruhához is ilyen szép sminkje-haja van kedvenclégtornásznőből lett írónknak, és akkor még a táskát meg a kiskutyát nem is említettük. Hiába, Aleska Diamond ettől Aleska Diamond.

Mihalik Enikő

A video posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Ezt a ruhát külön posztban is megírtuk, amikor friss volt, annyira elámultunk tőle, de hátha ön még nem látta. Abszolút igazat adunk Mihalik Enikőnek, ehhez a szereléshez egy sima fotó nem lett volna elég, ezt videózni kellett, szinte hipnotizálja az embert a felvétel. Főleg végtelenítve. Kicsit hippis, nagyon nőies, teljesen jó.

Kulcsár Edina

Ki a legszebb?

És hatodiknak Kulcsár Edina szépségkirálynőt mutatjuk, akit pont a napokban interjúvoltunk meg, és aki csütörtökön nagyon hasonló szerelésben volt, mint Aleska Diamond pár nappal korábban, de ő azért nyilván nem konkrétan edzeni indult így. Hanem csak élvezni a szép időt – azt írja legalábbis a képhez fűzött kommentben, hogy nagyon örül, hogy ilyen jó idő van.

A fekete-fehér összeállítás és az okos póz döbbenetesen jól kiemeli Kulcsár Edina elképesztő fizikai adottságait, igen, attól, hogy a két felső közül az egyik ilyen átlátszó, még szexibb az egész, a forrónadrágok szezonját pedig nyilván alig várta mindenki. Hát most akkor megkezdődött az extrarövid shortok évszaka, ami nagy öröm, az egyetlen kár a kissé ormótlan cipő, ami az összeállítás egyetlen olyan darabja, ami menőnek biztos nagyon menő, csak egyáltalán nem nőies.

De ne hallgasson senki másra, kizárólag saját legbelső érzéseire, és azok szerint szavazzon! A fenti hat nő közül ki tetszett a legjobban?