A volt megasztáros énekes a BOB nevű, V. kerületi szórakozóhelyen bulizott, amikor leütötték. A Blikk szerint Saundersbe egy bokszoló kötött bele, a mosdó előterében. Úgy fejbe verte az énekest, hogy összesett. 

„Amikor beléptem a mellékhelyiség előterébe, arra lettem figyelmes, hogy ez az alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll Kállay-Saundersszel, és eltorzult arccal üvölt valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi ellenfelét. Ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból. Az énekes srác meg a földön maradt" – mesélte a lapnak egy szemtanú.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkérdezte Kállay-Saunders Andrást is, aki először csak azt mondta, hogy meglökték, de később már részleteket is mesélt. 

Egy korábbi alkalommal éppen ez előtt a szórakozóhely előtt keveredett csetepatéba Noszály Sándor is, akit súlyos sérüléssel kellett a baleseti sebészet intenzív osztályára szállítani.

Kállay egyébként 2013-ban is verekedésbe keveredett, amiből bírósági ügy is lett, az énekes azt mondja, akkor is csak védekezett.