Az énekes a Facebookon egyértelműen tagadta az arról szóló híreket, hogy leütötték egy szórakozóhelyen. Kállay-Saunders András a következőket posztolta hétvégén: 

"Arra kelek fel hogy van egy millio uzenetem, mindenki kerdezi "Andras jol vagy?" Ahogy mondom sokszor a rosz hir az a jo hir, a tulzas az ami elkapja a nezo szemet es ez miat elolvas egy cikket vagy megveszik egy ujsagot. Hogy mindenki lenyugodgjon NINCS SEMMI BAJOM! A mosdoban voltam , mostam a kezemet, kozben belem kototek ok nelkul. Mikozben allok a mozsdonal oldalrol sunyiban megprobalt valaki utni, nem sikerult ugy ahogy tervezte , mivel nem voltak a szemelyek normalis alapotban. Oda jot a bisztonsagi or, el loktek hogy ne legyen bajom ES KESZ. Nem vedem ezeket az embereket de Nem volt semmilyen verekedes. Ughogy mindenki nyugoggyon le, nincs semmi baj" - írta a megasztáros.

Hangsúlyoznánk, Kállay-Saunders András nem Magyarországon nőtt fel, hazaköltözése után kezdte el tanulni csak a nyelvet - ez leginkább azoknak szól, akik az énekes helyesírását kritizálják.