Tatár Csilla a Facebook-oldalán jelentette be, hogy gyereket vár. Így.

Szia, szép új világ!:) A legfontosabb sorok, amiket valaha "papírra" vetettem!http://tatarcsilla.blog.hu/2015/05/18/szia_szep_uj_vilag

Posted by Tatár Csilla on Monday, 18 May 2015

A műsorvezető saját blogjában, hosszan ír arról, ami ezt a bejelentést megelőzte, például, hogy 29 éves kora óta vágyott gyerekre, de eddig hiába. „[...] mire betöltöttem a 31-et és még mindig nem volt gyerekem, így nemcsak a számonkéréseket, hanem a  fájdalmas megjegyzéseket is zsebre rakhattam. Olvashattam arról, hogy az önimádatom és a karriervágyam miatt még mindig nem vagyok képes gyereket vállani. Havonta hívtak az újságírók azzal, hogy biztosan tudják, hogy terhes vagyok és havonta mondatták ki velem, a legfájdalmasabb mondatokat. Mindeközben pedig az orvosok szabtak-varrtak, hormonokkal kezeltek, okokat kerestek, műtöttek és széttárták a kezüket. Aztán jött az első sikeres inszemináció majd 7 hét után egy elvesztett terhesség.  A történetem mélypontján pedig megkaphattam, azt az újságírói kérdést is, hogy:  »Mesélnél a meddőségről?«”.

Utána pedig megtalálta új szerelmét, akivel nem volt kérdés, hogy szeretnének családot alapítani. „A múltam tükrében pedig megbeszéltük, hogy a sorsra bízzuk magunkat. Legyen 1 év, 5 év bármeddig várunk rá. Aztán Ő úgy dönött, hogy mindenféle orvosi segítség, műtétek és injekciók nélkül, a lehető legtermészetesebben és a legmagátólértetődőbben azt szeretné, hogy az anyukája legyek és most már itt van velünk! Így túl az első trimeszteren, ma már bárki megkérdezheti, hogy na, mikor jön a baba? Örömmel jelentem, hogy még idén! :)))”

Juhé!