A Velvet olvasóinak szavazatai alapján Alexa lett az új női szereplők közül a legjobbnak ítélt csaj az Éjjel-nappal Budapestből. A megosztó karaktert játszó modellt megkerestük a hírrel, aki örömmel fogadta, milyen sokan tartják őt a legszebbnek.   

„Persze, hogy hízelgő egy nőnek, ha bármilyen visszajelzést kap a külsejével kapcsolatban – bár remélem, nemcsak a külső adottságok miatt lettem a sorozat 'legjobb nője'.  Ez nekem is jó visszaigazolás, hogy jól alakítom Alexa szerepét" – mondta a Velvetnek ÉNB Alexa.

„Alexa egy igazan dögös, cserfes lány, aki imádja a csillogást, és nem szégyenlős, mert büszke magára. Tudja, mit akar (néha nem), és azt is tudja, hogy érje ezt el. A szerelemben viszont igazan hűséges és ragaszkodó (lásd: Gábor). Nagyon örülök neki, hogy ilyen, szerintem Alexa az igazi nő, aki, ha kell, kicsit szégyentelen, de igazi támasza a férfinek, és maximálisan az érzelmeire támaszkodik. Törekszem arra, hogy az életeben én is ilyen heves lány legyek". 

ÉNB Alexa hozzátette, ő az a fajta lány, aki nem sírja el magát, ha felszalad rá pár kiló. Sosem tartozott a vékony lányok táborába , imád enni, a hűtő előtt ülve nassolni, éjszaka csokit majszolni, bűntudattól mentesen megenni egy egész pizzát.

„Persze ezert sokat is diétázom, mert azért muszáj kordában tartani a szenvedélyem.  Fontos a külső,  igen hiú teremtés vagyok, de szerintem pont annyira, amennyire egy nőnek annak kell lennie. És megtanultam szeretni magam, ami azért sokat segített az elmúlt időben. A derekamon a kis kapaszkodót például sosem szerettem magamon, amíg rá nem jöttem, hogy nem ettől leszek kevesebb, sőt. Inkább több. Persze ezzel nem ezt akarom mondani, hogy a modell alkatú lányok nem szépek, mert igenis gyönyörűek, és én is törekszem rá, hogy az a kis felesleg eltűnjön" – tette hozzá ÉNB Alexa.