Ha nézett TLC-t, már biztosan belefutott a Duggar-családba. Ez az a 19 gyerekes, szuperkonzervatív család, akik nem táncolnak, nem járnak iskolába, nem csókolóznak a házasságig. A legidősebb Duggar már hét éve megnősült, de most kiderült róla, hogy kamaszkorában fogdosta a húgait – írja a Buzzfeed. Duggar Facebookon kért bocsánatot

Egy 2006-os rendőrségi jelentés került elő, amiből kiderült, hogy a 27 éves Josh Duggar 2003 környékén többször is szexuálisan zaklatta kisebb testvéreit. Amikor a szülők megtudták, baromi rövidre zárták az ügyet:

Elküldték a ferde hajlamú, eltévedt fiukat egy keresztény táborba, ahol helyrerakták. 

Szóval minden oké. Egyébként a 19 gyerek nem járhat állami iskolába, úgyhogy nem is nagyon találkozhatnak más körökből a kortársaikkal. Csak a gyülekezet tagjaival barátkoznak, és a kézfogás a maximum az esküvőig. 

Josh Duggarnak négy gyereke van, és persze tök ugyanúgy neveli őket, ahogy a szüleitől megszokta. A botrány kirobbanása után a TLC szünetelteti a műsor sugárzását. Egyelőre nem tudni, hogy végleg leszedik-e a műsorról a családot (HoneyBoo Boo-ékhoz hasonlóan), de annyi biztos, hogy jelenleg nem sugározzák a Duggarékat.