Számomra most derült ki, hogy Mariah Carey a világ leghitelesebb előadója, mert az énekesnő ugyanolyan negédes módon éli az életét és ad interjút, mint amilyen negédesek a számai és a hozzá tartozó videóklipek.

Persze a Daily Mail újságírója is úgy vezette fel az énekesnővel való beszélgetést, hogy idézem:

Éjfél van, Mariah Carey a lábát a kanapéra feltéve ül, a dohányzóasztalon pedig egy üveg csodás vörösbor áll.

Ezért miközben olvastam a néha azért picit valóban egészen érdekes interjút, folyamatosan csak a könnyezve tapsoló mariahcarey-s gif jutott eszembe.

És pont emiatt érdemes elolvasnia az alábbi fontosabb, interjúból kiragadott nagyon mély idézeteket, amikből kiderül, hogy Mariah Carey-nek is rossz néha.

Természetesen vannak kellemetlen pillanatok, mikor a gyöngyös ruhádban sétálgatsz, és közben mosolyognod kell.

Klisé, de igaz, hogy néha nagyon egyedül érzi magát az ember akkor is, ha rengetegen vannak körülötte.

Aztán beszélt arról is, hogy milyen kemény volt együtt tölteni a a karácsonyt Nick Cannonnal, akivel nem sokkal előtte mentek szét.

A karácsony kemény időszak volt számomra, de már túl vagyok rajta, és tudod mit? A gyerekek miatt csináltam. Az egész miattuk van. Van is egy dalom, az a címe, hogy Side Effects (Mellékhatások), ami úgy van, hogy „Benntartom a könnyeim, mert ha sírni kezdek, életem végéig sírok majd veled. Továbbléptem, nem bántam meg, de a mellékhatásokkal együtt kell élnem.”

Carey és a nála 11 évvel fiatalabb Nick Cannon hat héttel a megismerkedésük után házasodtak össze, pár hónappal később az énekesnő teherbe esett, de nem sokkal később elvetélt.

Akkor voltam a legmélyebben. Nem tudom, miért történt, épp a Touch My Body című számomon dolgoztam, akkoriban nagyon vékony voltam, és sokat sportoltam. Nem tudtam, hogy abba kell hagyni a mozgást és a jógát, ha az ember teherbe esik. Ezeket senki nem mondta el nekem. Ezért is féltem nagyon, mikor pár évvel később terhes lettem az ikrekkel. A Los Angeles-i házban voltam, és a vécén ülve megcsináltam a tesztet. Hihetetlen érzés volt, de félelmetes is. Az, hogy gyerekeim lettek, csodálatos, de a terhesség nem volt könnyű.

De gyerekkorában se volt könnyű dolga:

Nem éreztem, hogy tartozom bárhova is. Nem tartottam magam szépnek. Nem tartottam magam átlagosnak sem, inkább átlagon alulinak.

Majd az interjú végére elértek a lényeghez, új videóklipjének promózásához, ami az Infinity című számhoz készült.

Tudod, miről szól igazából az Infinity? Hogy szeretned kell önmagad, hogy az élet összes eléd állított akadályát legyőzd, és aztán továbbmehess, és szerethess másokat is, akik közel állnak hozzád.