Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a legnagyobbik Willis-lány, Rumer Willis lehet a legsikeresebb a családban, a szüleit leszámítva persze. Nemcsak a táncos műsort nyerte meg, de több filmje készül, énekelni is tud, ezen felül pedig nagyon szép. A kérdés csak az, hogy mi lesz belőle.

Hogyan fog igazán berobbani?

Vannak lehetőségek, szavazhat is, de előbb mutatjuk az opciókat.  

Baromi jól táncol

Nem csak azért nyerte meg az amerikai Szombat esti lázt, mert jól mutat a színpadon. Nyilván jól mutat, de a tánc is megy neki. Pár részből már válogattunk, választhat, melyik a kedvence, van itt foxtrott, csacsa, diszkó, meg ami kell. Szóval Rumer Willis így táncol. A párja Val Chmerkoskiy.

Jó, megy ez jobban.

Színésznő lesz belőle?

Ahogy egy korábbi cikkben megírtuk, Willis már gyerekkorában szerepelt filmekben. Akkor még a szülei oldalán, de mostanában önálló szerepeket is kapott. Két új filmje készül, az egyikben Rosamund Pike-kal, a másikban Bruce Campbellel játszik majd együtt. 

Énekelni is tud

A Dancing with the Stars döntőjében a Toxicra táncoltak, amit ő énekelt fel. Nem ez volt az első alkalom, hogy megmutatta, milyen jó hangja van. Lehet, hogy ezt folytatja. Vagy nem. 

Ready...tomorrow! #dwts #teamvalenrue #toxic @iamvalc

A video posted by Rumer Willis (@ruelarue) on

GYÖNYÖRŰ!!!

Ezt mondjuk főleg a szüleinek köszönheti, de akkor is nagyon szép. Még modellkedhet, ha akar. 

Most már mindent tud, szavazhat.

Mi lesz Rumer Willisből?