Azt hitte, hogy Nagy Nikoletta, a hétvégén megválasztott Miss Universe csak egy egyszerű lány, aki annyit tud, hogy szép, és semmi izgalmas nem történik vele?

A nagy francokat!

Nagy Nikoletta kemény egy hónapja aktívan videóblogol, vagyis szelfibotos videókat készít a Youtube-ra, ehhez pedig egy különlegesen szellemes nicknevet is választott magának:

BeautyNiki.

BeautyNiki szerencsére az összes videójában angolul beszél, így azok, akik nem beszélnek magyarul, nem csak BeautyNiki látványát élvezhetik, de a nyelvtudását és a mondatait félbeszakító kedves vihogását is.

Egyébként BeautyNiki élete a videói alapján nem különösebben megterhelő, mert vagy a kutyáival sétál a diósgyőri lakótelepen, vagy egy haverja jacuzzijában ücsörög, esetleg a konyhában sminkeli magát. De BeautyNiki videóiban talán nem is a témaválasztások a legtökéletesebbek, hanem az aláfestőzenék.

Ha nem volt elég, és még több izgalomra vágyna, megnézheti BeautyNikit matyómintás bikiniben, meg szappanfőzés(!!) után is, csak kattintson az Istagramjára! Ahol mindenképpen nézze meg ezt a videót is, ennél ugyanis nehéz lesz jobbat készíteni.