Van egy jó hírem azoknak, akik évek óta csak fanyalogni tudnak a valóságshow-k létezése miatt, leginkább azért, mert a reality műfaját csak a helikopterezéssel tudják azonosítani. Elindult ugyanis egy olyan reality, amiben tényleg érdekes karakterek vannak, és bár elvileg csak az unalmas hétköznapjaikba nézhetünk bele, a műsor egyáltalán nem unalmas, pedig

tényleg senki nem pörgeti benne a farkát.

Bár az RTL II-n hétfőn elindult Szelfi kaphatott volna jobb címet is, még úgy is, hogy ez a rohadtul elcsépelt szó kifejezi a műsor lényegét: hat ember kap egy-egy kamerát, amivel fél éven át videózzák saját magukat. Akkor is, mikor kócos hajjal és álmos szemmel fekszenek az ágyban, akkor is, mikor azt ordítja a gyerek, hogy kakilni kell, akkor is, mikor szalonnát vesznek a piacon, és akkor is, mikor randira indulnak.

A Szelfi karakterei, illetve az életükbe belenézés pedig nem csak attól izgalmas, mert a többségüket a fél ország ismeri, vagy látta már magazinok címlapján, esetleg a tévében. A műsor leginkább attól működik, hogy a saját magukat bénán és néha homályosan, vagy remegő kézzel kamerázó szereplők miatt az ember elhiszi, hogy az, amit a képernyőn lát, tényleg egy hiteles és igaz valami.

Főleg mikor az alig egyéves gyerekével magára maradt modell a nappalijában sír a kamera előtt.

A szereplők pedig, akik miatt pedig érdemes lehet nézni:

Pintér Adrienn 'Ada'

Az ikerfiait egyedül nevelő műsorvezető, aki az első rész alapján épp próbál bepasizni

Puzsér Róbert

Akiről nem kell sokat mondani

Bérczesi Róbert

A Hiperkarma frontembere, aki épp leszokóban van a drogokról

Karsai Kata és Erdész Tamás

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője és az X-Faktorból ismert pasija, akik Kínába akarnak költözni

Völgyesi Gabi

A Unique énekesnője, aki férjével együtt neveli két gyerekét

Horváth Gréta

A modell, aki férjhez ment, szült egy gyereket, aztán egyedül maradt

Kommentálná? A Facebookon tegye!