Wizard Battle by quellionx

Lemaradt a nyár legizgibb celebharcáról? Most bepótolhatja!

2015.06.16. 14:27

Már múlt hét óta pörög a nyár legszórakoztatóbb celebcsatája, amelynek a végén talán fény derül a nagy kérdésre: vajon tényleg jóssal, boszorkányokkal és egyéb mágusokkal támadja-e Bálint Antónia Sarka Katát, illetve annak gyerekeit? Az álláspontok most még elég távol állnak egymástól: Sarka Kata szerint az egykori szépségkirálynő rontást küldött rájuk, és ez elég szánalmas, Bálint Antónia szerint viszont nem küldött semmit és amúgy sem hisz ezekben, és a gyanúsítgatás a szánalmas.

Bár pénteken még azt mondta Bálint Antónia, hogy nem akar foglalkozni igazából Hajdú Péter feleségének létezésével sem, azóta már úgy tűnik, meggondolta magát, és Facebookon üzent háromszor is. „Elképzelésem sincs arról, hogy mi visz rá egy embert arra, hogy egy másik embert próbáljon sárba taposni a hazugságaival! Hogy jön ahhoz egy Sarka Kata, hogy egy óriási látogatottsággal bíró oldalon rólam olyan dolgokat tegyen közzé, amiből egy szó sem” – fakadt ki, hozzátéve, hogy nem érti, miért kell belerondítani abba a stabilan civil, leginkább anyaságból álló életébe, amit az utóbbi időben élt. Ráadásul jóshoz sem jár, és amúgy sem tudna ártani senkinek.

Az ember azt hinné, hogy erre Sarka Kata válaszolt, de nem, hanem Bálint Antónia pár órával később visszatért, és megint leírta, hogy Sarka Kata hazudik, most már az öngyilkos szépségkirálynő, Molnár Csilla történetét is bedobva. „Mikor én szépségkirálynő lettem, kb egy év múlva majdnem én is eljutottam oda, hogy nem bírom tovább. Szerencsémre én nem 16, hanem 22 éves voltam akkor. Talán kicsit több élettapasztalattal, erővel, szerető család támogatásával a hátam mögött. Most még több erőm van, és nem fogom hagyni, hogy holmi féltékenység szülte hazugságok tönkretegyék a mindennapjaimat.”

Sarka Kata itt érezte úgy, hogy most már szintet kell lépni, és a Bors hasábjain árulta el, hogy egészen konkrét bizonyítékokkal rendelkezik a nagy rontásügyben. „Az a jós hívta fel az anyósomat, akihez Bálint Toncsi jár, vagyis első kézből értesültem a dologról. Már az is elgondolkodtató, hogy kitől szerezte meg a mobilszámát Peti anyukájának, akire a létező legrosszabb dolgot kérte” – mondta az újságnak. A dolog most ott tart, hogy Bálint Antónia perelni fog, mi pedig tenyeret dörzsölve várjuk, hogy beidézzenek mágusokat, boszorkányokat és kártyavetőket is.